ilayda_96 Angel_07 adıyla yaşasınlar inşallah sağlıkla gelsinler çok hoş bir isim anlamı da öyle severek koyacağız 🥰🥰
Angel_07 Pelinbb aynen bn hep kız ismi düşünmüştüm erkeklerde çok zormuş 😂 oğluşumuza çok olmayan Türkçe kökenli Barlas💙isminde karar verdik 💁♀️. Barlas: kahraman,savaşçı,müjde getiren,servet eski orta astara bir Türk boyu
Kubra0021 Nesew_derinw oğlumun adı Allah şimdiden yardım etsin devrim abonelerine çok yaramaz oluyor minnoslar
binnurozdmr43 @“asiyefatsaozdemir”#p3503 erkek olursa bende evren efe koymayı düşünüyorum bekarken bile evren ismi vardı aklımda 😃
-KbrElms18- Çağan Uraz Muhammed Asaf Arjin ( Fransızca kökenli yiğit, ateş demek ) Miraç , Mir Karan Aram Deniz Baran, Boran
Eylley ekininannesii kızımın adı Eylül bu bebiş de erkek olunca bende Ekin koymak istiyorum. Çok kibar geliyor bu isim
ekininannesii Eylley Allah bağışlasın🌸 evet gerçekten kibar ve sakinlik hissettiriyor bende, benim ilk hamileliğim kızda olsaydı ben yine ekin koyacaktım bu ismin bana hissettirdiklerini seviyorum😌🩵
History5 Candankacmaz kimsede yokken Asil nadirden esinlenip koydum herkes asil İnstagramin bitki örtüsü Asil 😄