Ecem46 Serklaj olalı 3 hafta oldu ama iki gündür pelvik ağrım var arada vajinada sızlama girişinde ve makatta hafif baskı sızı hissediyorum sizdede arada oluyor mu?
Hshshzgsghzhshs Ecem46 bende olalı 17 gün oldu benxe de oluyor o bazen baskı gibi yada sızlama gibi oluyor canım
Hshshzgsghzhshs Ecem46 bugün prof doktor ile görüşmeye gidicem perinatoloji ona diycem bakalım ne diycek
Ecem46 Hshshzgsghzhshs inşallah iyi sonuçlar alırsın 🌸 peki makattada baskı hissi oluyor mu? melosunbebikosu
melosunbebikosu Ecem46 evet o da oluyor hatta bi kaç gündür başladı o 🥲 kabız olmamak için yaptığınız bir şey var mı peki? Şimdi yatıyoruz hep metabolizma da yavaş. Sen kaç haftalıksın
Ecem46 melosunbebikosu kayısı suyu içiyordum ama bende de kabızlık ölçülüyor sürekli uzandığımız için herhalde. Bide Nidicard kullanıyorum o sıkıntı oluyor çarpıntı yapıyor parmaklarım uyuşuyor bir sıkıntı basıyor alınca karnım büyüdüğü içinde kaburga baskısı var göğüs altında baskı oluyor nefes alamıyorum gibi hissediyorum 😢 23+5 haftam
melosunbebikosu Hshshzgsghzhshs ay bakalım ne diyecek ben de merak ediyorum ama ben de dün sordum doktorum devam edeceğiz dedi bir bildiği var demekki ne bileyim 🤷🏼♀️
melosunbebikosu Ecem46 nidicard kullanmıyorum ben onu neden veriyorlar ki kasılma vs olmasın diye mi? Kaç mm di rahim ağzı uzunluğun Serklaj yapılmadan? Full yatıyor musun bir de yemeği felan da mı uzanarak yiyorsun
Ecem46 melosunbebikosu evet 20+4 nişan geldi gittim 19mm ölçüldü acil Serklaj ameliyatına alındım. Yatıyorum namaz, banyo,WC dışında kalkmıyorum. Yemek yemek için salona gidip uzanıyorum yatarak yiyorum . Kasılma olmasın tetiklemesin doğumu diye verdi
Ecem46 melosunbebikosu geçmiş olsun ameliyattan sonra durumunuz nasıl rahim ağzı uzunluğunda değişiklik oluyor mu? Size ne gibi önlemler önerdi