keyfimin-kahyasi-misin Yenianne6161 son hafta değil ama uyurken ayrı bı çaba veriyorum asla dalgın uyuyamıyorum 😒25+2 haftaligim Bide oğlum var gece kalkiyo bı iki kez Tam uyudum derken yine bolunuyo
Ayseeeegullll Yenianne6161 34+3 deyim bende ve uyku haram artık o kadar çok uykum var ki bir türlü ne karnımdan rahat edip yatabiliyorum ne de ağrılardan 🥺
Yenianne6161 Gokturkmom_ hahahhha bende sağlıkla doğurayım gözümün önünde olsun en azından karnım biraz hafifler kestirebilirim diye umut ediyorum :D
Yenianne6161 Ayseeeegullll aynı benimde ve hafta geçtikçe daha beter oluyor, kavuşmaya az kaldı ona seviniyorum bi sağ Salim dogurup rahatlamayı nasip etsin allah
Melisa_kznsl Ya normalde de uykum çok bölünüyor uyuyamadığım zaman oluyor ama bugün ekstra uyuyamadım çünkü detaylı ultrasona gideceğim heyecandan dolayı uyandım uyuyamadım 😊
Yenianne6161 Melisa_kznsl detaylı ultrason çok zevkli oluyor canım herseyini görüyorsun insallah sorunsuz sikintisiz bir muayene olur
Hilal75 37 +4 den selamlar 9 gün sonra bebeğime kavuşacağım inşallah onun heyecanından karnımı taşıyamamaktan uyuyamıyorum 😫
Yenianne6161 Hilal75 selam canım çok az kalmış benim ki gibi heyecan korku stres hepsi bir arada valla