Bernalice 2.5 ayım kaldı baş dönmem arttı evde oturduğum da bile başım dönüyor nerdeyse hergün benle aynı durumu yaşayan varmı? 🥹
YyyyYasemin Bernalice benimde 2.ayım ancak bende de oluyo gözümün önü kararıyor bacaklarım karıncalanıyor hemen geçiyor büyük ihtimal tansiyonla kaynaklı arada tuzlu ayran için belki iyi gelir
helloandhello Bernalice bu aralar benimde öyle 2 ayım kaldı benimde tansiyonunuza bir baktırın isterseniz düşüyor yükseliyor olabilir
Twobabies Bernalice genellikle benim de düşük çıkıyor hamile olmadığım zaman sıkıntı olmuyordu ama hamilelikte 9-4 tansiyonda bayılma yaşadım yani hamilelikte normaliniz değişiyor
zynpknt Bernalice normalde benim 9-5 fakan duruyordu gebelikten sonra 11-7 falan normalim oldu şimdi düşünce başım dönüyor tuzlu ayran falan içebilirsiniz tansiyonu dengede tutarsanız çok sıkıntı yaşamazsınız belki☺️
kubrabayrakliii Bernalice ben 3.ayımdayım daha başındayım benim 7-5 8-5 arası düşüyor tuzlu ayran yapıp içiyorum baş dönmem de çok oluyor halsizlikte aynı şekilde tansiyon düşüklüğündense tansiyon yüksekliği daha tehlikeliymiş
Bhroztrk Benimde başım çok dönüyordu hamilelikten sanmıştım meğer kulak kristallerim oynamış. Çok zor bir süreçti benim için ayakta durmayı geçin otururken gözlerimi açamıyordum. Kulak buruna gittim manevra yaptılar. Zamanla geçti ama uzun bir süreçti
Bernalice Bhroztrk yaa sürekli başım dönüyor hamilelikten önce de vardı ama yorgunlukdan ve yazın sıcaktan dolayı oluyodu ama hamilelikten sonra yattığım yerde bile tansyonum düsüyor evden dışarı zaten çıkamıyorum tuzlu ayran vs fayda etmiyor midem bulandigi içinde ağzıma bişey alamıyorum malesef
Twobabies Bernalice İlk hamileliğimde böyle bi sorun yaşamadım ama bunda yaşıyorum ve sonu ne olacak hiç bilmiyorum magnezyuma başlattı doktorum beni