Ars2223 MSP aynı sorunu yaşıyorum bende 3 aylık olduk bu 1 haftadır bestlak damla ve emzirme sonu sağım yapıyorum çoğaldı birazdaha
Hilallm1 MSP gece yatmadan önce tahin 1 yemek kaşığı sade olsun ama tatlandırma olmasın. Ben aksam yerdim sabah veya bebeğim gece kalktığında goguslerim dolu doluydu. Bulgur da çok iyi aynı işlemi bulgura da yap. Karnabahar yeşillik ama en iyisi bence bulgur ile tahin
Ahra MSP galactago damla varmış kullananlar inanılmaz işe yarıyor diye duydum daha doğurmadan aldım hatta bende
MSP Ars2223 yani hiç mama almıyorduk şimdi günde 1 mama almaya başladık bu durum canımı sıkmaya başladız bestlak kullandım solgar kullandım ama anlamadım sorun nerde.. emzirme danışmanlığıda aldım sözde çok takipçisi olan biri çok olumlu sonuçlar alanlar var diye felan fistan kadın sadece kopyala yapıştır programı yaptı herkese ne attıysa herneyse uygulamaya başladım ne bir takip etsin ne bir bireysel bir çalışma yürütsün öyle kaldı sıfır verim aldım. Şimdi o yüzden çare aramaya çalışıyorum en azından ek gıdaya geçene kadar bebeğimi besleyebiliyim
ikibaloglanannesi Uyku, sıcak duş, sinirini sıkıntını atmak, bol su, rezene, dereotu, dut, helva, tahin, bulgur, şerbet, komposto. Mesih bitki çayı
MSP Hilallm1 gece zaten seyrek uyandığı için göğüslerim dolu oluyor gün içerisinde daha sık emme oluyor, sonrasında da akşam derin uykuya geçerken göğüsteki o verimlilik düşüyo ve bu defa yetmediği için memede huysuzlanmalar felan başladı derken mamaya mecbur kaldık