mellikenur 24 haftalık gebeyim yarım bardak bozuk süt içtim farketmedim bişey olur mu ve ne yapmalıyım
Bahar5234 mellikenur yoğurt ye bol bol bildiğim kadarıyla yoğurt iyi geliyor istersen doktoruna git gecmiş olsun canım
Seyuba mellikenur bozulmuş sütün kapağını açtığın an kokar nasıl anlamadınız ve yarım bardak içtiniz, bozulduğuna mı inanmak istemediniz 😅
mellikenur AnayimBenAna_ herkes bunu söylemiş kahvenin içine koymuştum değişik bir tat vardı şekeri fazla kaçırdım diye düşündüm muhtemelen yeni bozulmuş çünkü sütün kokusundada bir tuhaflık yok
mellikenur Miyosss kahvenin içine koymuştum değişik bir tat vardı şekeri fazla kaçırdım diye düşündüm muhtemelen yeni bozulmuş çünkü sütün kokusundada bir tuhaflık yok
mellikenur Bahar5234 ayran yaptık içtim bol su tüketmek gerekiyormuş su içiyorum Doktorumla iletişime geçemiyorum direk malesef
mellikenur Seyuba kahvenin içine koymuştum değişik bir tat vardı şekeri fazla kaçırdım diye düşündüm muhtemelen yeni bozulmuş çünkü sütün kokusundada bir tuhaflık yok
Sevimli_06 mellikenur kahveye bile koysan değişik olur çünkü ben gecen yaptım fincana doldurdum değişik bi görüntüsü var eşim alıp içmişti bile geri kalanı içmesine izin vermedim bozuk süt kahvede bile kesilir
Mejsa mellikenur bozulmuşsa sıcak kahveye koyduysanız kesilir zaten kesilmediyse bozuk değildir diye tahmin ediyorum belki biraz ekşimiştir
mellikenur Mejsa dalgınlığıma geldi hiç farketmedim kokusundan tadından çok algılayamadım sonra eşim geldi aynı kahveden ona yapınca o farketti 3 saat oldu içeli bir şey olmadı olmazda inşallah
mellikenur Sevimli_06 ya değişikti zaten ama algılayamadım ben bozuk olduğunu düşünmedim dediğim gibi yeni bozulmuş muhtemel kokusunda bir tuhaflık yok
Mejsa mellikenur bilmiyorum ama zehirlemez bence en fazla gaz yapar afedersiniz midenizi ekşitebilir bozabilir çok aylar aylar beklemediyse ya da sıcakta vs kalmadıysa
smyye57 mellikenur bende tam 24. Haftadayken bişey dokundu et yemiştim balık yemiştim hangisi olduğunu bilmiyorum bir ishal enfeksiyonu geçirdim hastaneye yatıcak kadar kötü bir süreçti çok dikkat edin çok zor toparlandım