H2001e Kızlar Kocaeli medikal parkta ümit hanımın adını çok duydum arkadaşlarım tavsiye etti sizce Kocaeli medikal park ümit hanım mı yoksa Atakent cihan hastanesi Betül nalbant mı?
BelisMelis41 H2001e ben ılk kızımı umıt aydında dogum yaptım ımkanınız varsa ona gıdın 2.hamılelımde betul hanıma gitmek zorunda kaldım cunku ozel sıgortamız medıcal parkla anlasması yoktu. Öukemmel bır kadın umıt hanım gozum kapalı sıze onerebılırım. Betul hanımda ıyıydı evet ama kendımce bazı sebeplerım vardı ve akademı hastanesıne lütfiye ğnlüye basladım bu bayanıda cok sevdım..
mel19 H2001e betül hanım benim doktorum uzun zamandır tanıyorum kendisini,ümit hanımında nâmını duydum fakat çevremde ona giden yok🙂
Bino1 H2001e ilk bebeği Ümit aydın aynı gün ayağa kalktım 0 ağrı nerde ise eli çok iyi… Güler yüzlü tatlı 2. Hamileğimde de 6 aya kadar ona gittim maakesef yıl başında 60 bin oldu doğum benim bütçemi çok aştı şuan Cihan hastanesi Ahmet doğruöz gidiyorum Allah için ondna da memnunum el cerahhisi çokiyi diye duydum onu da
H2001e Bende çok güzel şeyler duydum hakkında birkaç kişi de Betül nalbantı söyleyince kararsız kaldım
ipos Bn betül nalbant’a gidiyorum ve çok memnunum ama ümit hanımın namını da çok duydum. İkisi de iyi doktorlar. Ama ben şahsen medicalpark a güvenmiyorum o yüzden cihan’ı tercih edicem doğumda da
BelisMelis41 H2001e valla cok memnundum dedıgım gibi sıgortam orada gecıyor olsaydı umit hanıma gıderdım ama malesef orayla anlasması yokmus
ipos Abgu benim arkadaşlarımdan kendisine normal doğuran da var sezaryen doğuran da var, biraz sizin durumunuza da bağlı tabi. Bu arada ben cihan’da doğum yapma fikrinden uzaklaştım bu sürede, yüksek ihtimalle şehir hastanesinde doğum yapacağım