Benimminikim Canmmmm benim de suyum fazla kuzum Bir sorun olmadı bende şükür erken doğuma sebep olabiliyor bazı durumlarda dediler (ağır kaldırma ıkına sıkına itme çekme gibi gibi çok fazla çömelme durumda kalma dedi doktorum)
Aslaninannesi_ Canmmmm bende aynısı oldu şeker tatlı makarna pilav hamur işi bunları kestim düzeldi çok şükür
Canmmmm Benimminikim benim ilk oglumdada suyun fazla çıktı demişti şükür onda bir sorun yaşamadım onda şeker de çıkmamıştı buda inşaallah sorunsuz gecicektir 30 haftaya kadar gelelimde gerisi daha kolay olur
Mimimm4 Benimde suyum fazla şeker çıktı ondan dolayı dedi tokluk şekerim yüksek çıkıyor diyet yapıyorum ona rağmen öyle ne yapcam bilmiyorum yürüyüş yapmam gerekiyor 5 dk bile yurusem karnım taş gibi geriliyor rahatsız oluyorum
Mimimm4 Canmmmm 29. Haftamdayım erken doğum olur dedi şeker olduğu içi bide şu fazla olduğu için inşallah bı sıkıntı olmaz
Canmmmm Mimimm4 Allah yardımcımız olsun sagsaglim alalım benim şekerim yok karbon hidrat çok tükettim büyük ihtimal ondan yaptı yememe dikkat edicem artik Protestan kullaniormsn
aylaamomm Aslaninannesi_ şeker tatlı makarna ve hamur işi kesmeniz yetti mi benimde kontrolde sınırda diyet yapmalısın dedide o yüzden üç hafta sonra kontrolde belli olur mu peki değişikliği
Aslaninannesi_ aylaamomm kuzum şeker hamur işi ekmek pilav tatlı şekerli meyve bunların hepsini kestim ekstra bir şey yapmadım 2 hafta sonra kontrolüm vardı doktor baktı suyun iyi güzel dedi