ayaniz bnkmmki ben ilk muayenemde 110 vermistim.. sonra 140 tl oldu.. dogumda 3,5 - 4 bin falan demisti sanırım oda 5 olmustur heralde 🤭
CigdemB GiZem3434 florya medicalparkta seval hnım var geçen sene erken doğum yaptm oğlumu kaybettim ozamndan beri kendisine gidiyorum çok memnunum şuan tedavi görüyorum kesblkle tavsiye ederim çok ilgili bir 👵
peperutka bnkmmki Benim doktorum da Serdar bey.Hic telaslandirmadan cok guzel açıklıyor.En önemlisi de normal doğum taraftarı zorunlu olmadikca sezaryan istemiyor
Ruvis Doktor durumu çok sıkıntılı 🥴 bende istinye üniversitesi hastanesinde meryem hanıma gitmeyi düşünüyorum daha önce giden var mı acaba ??
GiZem3434 [bilinmeyen] sorma canım daha neler dedi Eşime diyor ki bu ikinci evliliğin mi bu kadar ilgileniyorsun onunla eşim dedi hayır ilk evliliğin ve işimi çok seviyorum dedi ben de ikinci sandım sana ne özel hayatımdan ya ben buraya bebeğim nasıl diye sormaya geliyorum sen benim özel hayatıma giriyorsun Hiç bişey anlamadım neden bukadar bana taktı yani beni görsen sakin sessiz saygılı bir insanım yanında iki kelime konuşamıyorum ama sinirden patladım dökülüyor diyince bir de eşime bu senin yer deyince Şaştım kaldım neden ne yaptım ki dedim bebeğime sormak sağlığını öğrenmek suçmu hiçbir şey demiyor bebek iyi diyor bu kadar hiç ilgilenmiyor bile
Neslihant GiZem3434 dr eray balcan harika bi doktor bağcılarda uzak biraz ama imkaniniz varsa gidebilirsiniz kendiside tüp bebek aşılama yapiyor.instagram hesabindan inceleyebilirsin. Bn yakin oldugu icin reyapa gidiyorum ordanda memnunum.
Gzeynepp GiZem3434 biraz sana uzak ama Dr Eray Balcan instagramdan da bak çok iyi bi doktor bende çok memnunum. Ayrıca aşılama da falan baya iyi sana da ekstra faydası olur
Mmerwe Asrbg ben kendi doktorumu önerebilirim Küçükköy Asya hastanesi dr. Hakan Seven kendisi ayni zamanda hastanenin sahibi Bahçeşehirden gidiyorum oraya üstelik rahimde dikişim var.
brcslm Asrbg Belde Tıp Merkezinde Nurhan hanıma gidiyorum. Harika 👍🏻 Doğum için 500Evler Şafak’a yönlendiriyor. Muayenesi 75₺ 👍🏻