Mahruyan Arkadaşlar merhaba.34 haftalık hamileyim elimizde telefonun olması instagrama bakmak ya da Wi-Finin açık olması radyasyon açısından bebeğe zarar verir mi?Telefon ve video izleme olaylarını azalttınız mı?Bu konuda ne düşünüyorsunuz
Eliffyamann Mahruyan böyle bir video izlemiştim zararı varmış ozellikle karın bölgesine yakin tutmamak gerekiyormuş telefonu
irem-16 Mahruyan ya özür dileyecek söyleyeceğim lütfen kusura bakmayınız böyle bir soru sormak nerden geldi aklınıza başka dert mi kalmadı o kadar komik bir soru ki ondan dolayı güldüm 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ınstagram’da takılmak bebeğe zarar verir mi wifi bebeğe zarar verir mi hahahahhahahah ay gerçekten tuhaf
Mahruyan irem-16 neden tuhaf geldi anlamadım.Gaywt merak ettiğim bir soru belki bildiğiniz bir araştırma vardır ya da duyduğunuz bir bilgi vardır diye soruyorum
Larraa Telefon eadyasyon yaydığı için ufakta olsa zararı vardır. Ama ne yazık ki hamile kaldığımdan beri hem evde boşta olduğum için, hem de daha fazla araştırma yaptığım için eskisine oranla daha çok kullanmaya başladım 🥲