Zuzu_23_23 beni görende bebek düşünüyor musunuz diye soruyor 8 aylık evliyiz şuan geniş bı şey giyince de hiç belli etmiyor zaten zayifta biriyim 😃
Kaçıncı haftada çatlaklariniz oluşmaya başladı
Beybyi yaaa bende 8 aylık evliyim sinir bozucu insanlar kız 😂🤦🏻♀️🐍
Zuzu_23_23 Sizinde bizim gibi hemen tutmuş desenize ne güzel 🙈
Beybyi evet 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Benimde 39.haftada oldu yani 1hafta önce nasipse pazar doğuracağım karnımın alt kısmında 4çizik 😂 olsun bebişim sağlıklı olsun da💜
- Haftama giricem çook şükür kızımdada olmadı bu 2. Kız hamileliğim şuana kadar yok . Olsada nolur amannn kafasındayım
Zuzu_23_23 amin inşallah
Ay kızlar ben de tam tersi daha zor 24 haftalığım gören 9 aylık sanıyor bu arada 55 ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum ama çok dik önde giden göbek var çatlağım da bel kenarında bu ay oluşmaya başladı aşırı bol giyiniyorum gene belli neden acaba
Beybyi 37. Haftaya kadar hiç bir şey sürmememe rağmen 0 çatlakla geldim bu saatten sonra daha çatlamam diye düşünmüştüm derkeeen karnımın altında 1-2 çatlak gördüm 😂 hemen yağ sürmeye başladım her gün ama bir işe yaramadı özellikle 38. Haftada felaket bir hal aldı tüm karnım perişan halde şu an 😅 bir anda oldu ben şok ama olsun üzülmüyorum bebişimden bana kalan hatıra izleri diyerek sevicem çatlaklarımı 🥰
Son aylarda aşırı kaşıntı olur eğer sabredip kaşımazssanız çatlamaz kremdir yağdır hepsi bahane hiç bir işe yaramıyor yeterki tırnağınız değmesin yoksa harita gibi oluyor