Sevimaltnn Daha önce kimyasal gebelik yaşadım iki ay sonrası tekrar hamile kaldım ama sürekli kontrol eder oldum kanamam varmı diye içimde bu korku oldu Allah korusun bu durumu tekrar yaşamaktan çok korkuyorum sizde durumlar nasıl atlatabilirim bu korkuyu
Hamide_00 Sevimaltnn bende bir buçuk sene önce yaşadım cnm düşükle geçti şu an 12 haftalık hamileyim çok güzel ilerliyor sıkıntı olmadan gönlüne korku düşürme herşey güzel geçecek de kendine öyle düşün 🥰
Gamzeeeeeee06 Sevimaltnn hiç korkma canım kimyasaldan sonra vücudun kendini gebeliğe hazırladı herşey daha sağlıklı olacak ben şu an 37. Haftamdayım 😌
Sevimaltnn Hamide_00 işte insanın içinde bir korku kalıyor ilk öğrendiğimde doktor kimyasal değil kese var demişti ama 😞😞
Hamide_00 Sevimaltnn ben de öğrendiğim de kimyasal olduğunu bilmiyordum değerim yüksekti sonra biraz zaman geçsin kese görünecek zaman gideyim dedim bir hafta sonra kanamam oldu değerim yarıya düşmüş o zaman dediler bana düşük oluyor kimyasaldır diye
Sevimaltnn Hamide_00 ah benimde öyleydi çok zor bir durum Rabbim tekrar nasip etsin sağlıklı sıhatlı bir bebiş 🥰
Meltemanneolsun Canım ben kimyasal olmadım ama 7 haftalıkken düşük yaptım. Aynı şeyleri ben de hissediyorum şu an 7+5 im inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Hem kesen gozukmusse kimyasal olmuyor.
Sevimaltnn Meltemanneolsun inşallah canım ama doktor öyle demişti kesen oluşmul gözüküyor kimyasal deil demişti
Meltemanneolsun Sevimaltnn o zaman kimyasal olmamissin boş gebeliktir. Oluyor canım maalesef çoğumuz yaaiyoruz böyle üzücü şeyler yine de içimizi ferah tutmamız gerek zamanla alisip öyle düşünmemeye basliyorsun. Dua et bol bol meditasyon öneririm
Sevimaltnn Meltemanneolsun canım benim lekelenmem oldu doktora gittim beta değerimin düştüğünü öğrendim kesem hiç oluşmamıştı zaten bana doktor kimyasal gebelik geçiriyorsun demişti direk boş nasıl bilmiyorum ama meditasyon iyi gelebilir evet☺️
Meltemanneolsun Sevimaltnn e sen dedin ya doktor dedi kesen gözüküyor diye. Yeni gebeliginde mi onu söyledi. Şu an kaç haftaliksin
Meltemanneolsun Sevimaltnn anladım tamam işte o yüzden şu an kimyasal olmaz kese gozuktuyse. Kimyasal gebelik ilk haftalarda düşen gebeliğe deniliyor kese yokken. Sende kese varmış şu an kimyasal dan korkmana gerek yok. Tekrar gittin mi kontrole
Sevimaltnn Meltemanneolsun yarın gidicem bakalım canım kalp atışını da duyarım inşallah çok heycanlıyım🤭🤭