Odaanne Emzirme sütyeninizi nasıl aldınız? Dolgulu olması süt oluşumunu engeller mi? Diğerleri bez gibi emin olamadım
Ellaynagme Dolgusuz aldim ama gayet dolgulu gibi guzel tutuyor. Pentiden aldjm uc al iki ode. Hem pamuk cok rahat hemde gayet estetik bence
MomBse Odaanne dolgusuz aldım hamilelik döneminde zaten südyen kullanamadım dolgulu hiç takamam heralde birde emzirme atleti aldım evde de onlarla takılırım diye düşünüyorum baya büyüdü göğüslerim rahat etmek istiyorum valla😕
Odaanne MomBse benim göğüslerim çok büyümedi öyle. 8.ayimdayim. Bakalım doğumdan sonra değişir herhalde
Duygu_k Odaanne dolgulu da dolgusuz da aldım. Doğum yapalı bir ay oldu. Dışarı çıkarken dolguluyu kullanıyorum evdeyken kesinlikle dolgusuz çok rahat oluyor. Hem giyim hem yıkama kurutma hem de deforme olma konusunda oldukça avantajlı dolgusuzlar.
YagmurDaskn Odaanne Benim zaten göğüslerim büyük emzirme döneminde daha da büyüyecek. Süngerli alırsan daha da iri gösterir. Ben süngersin alcam
Ellaynagme SeherNilgnBakrc https://www.penti.com/ten-mamma-emzirme-sutyeni-zidPLMAMESU16IY-SKI?gclid=CjwKCAiAqOriBRAfEiwAEb9oXSKvV4Tn-vnm6mnIDkJ-yU5jMbglk1JlLpNv2LcJ9AoNvP8umaOfhxoCo2gQAvD_BwE
Odaanne Sonkayalar bedenleri nasıl. Kendi bedeninizi mi aldınız yoksa küçük mü almak gerekiyor. Şu an e bebekte indirim var