Esma5566 Mini_baby Husna_2021 ilaymom Mavili1480 Elamomy incimikkk Kizlar kadin doktorum 16+3 haftalikken erkek diyip pipi fotografi verdi. Bugünde 80% Kiz dedi… Siz nediyorsunuzzzz?
Mmihtiban Esma5566 canım valla ben bacak arasını bomboş görmeme rağmen doktor %90 kız dedi 17de… yani benim gördüğüm şeyi o nasıl hala %10 hata bırakır bilmiyorum ama sende 20yi bekle bence
incimikkk @Esma5566 canım sanki erkek gibi duruyor hala kız olan daha boş oluyo arası sanki seninkisinde topları gözüküyo gibi
Esma5566 incimikkk Bende anlamadim kuzum ya. Dalag Gecer gibi diyoki ama daha pembis seyler almayin….. anlamadim gitti
Melissduru @Mini_baby @Husna_2021 @ilaymom @Mavili1480 @Elamomy @incimikkk Benim belli bu arkadaşımın ultrasonu bizede bakarmısınız 12 haftalık
incimikkk @Melissduru canım bu da sanki kız gibi yani kese şekli öyle gösteriyo ama yanılma payı tabikide olabilir inşallah gönüllerine göre olur
incimikkk @Esma5566 bana doktorum belli bir yüzdelik verdi %80 kız dedi emin olmak için bir gafta sonraya kontrol verdi yani keşke bütün doktorlar böyle olsa bide yarım saat hem karından hemde alttan muayene etti uğraştı yani
Esma5566 incimikkk Evet keske hepsi öyle ilgili olsa…. Ben pazartesi kan verir öyle ögrenmeyi düsünüyorum ya
ozgecanim Kızlar bana da bakar mısınız çok hareketli olduğu için göremedi doktor 12+2 ultrasona göre normalde 13+1 olmamız gerek🌸
Elis27 ozgecanim cnm nubuna baktım da çok tahmin yurutemedim büyük olduğu için mi bilmiyorum ama nubu düz değil belki erkek olabilir