Rabia97 couleurcerise bütün eksiklerimiz tamamlandı bi lohusa pedim kaldı çanta hazırlamadım henüz sezaryen olacağım için biraz daha ağır hareket ediyorum ama sanırım yarın kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim sağlıkla gelsinler inşallah
Ervaidil couleurcerise hastane çantam hazir değil. 1 makinalik yakanacaklsrı kaldı çoğu ütülendi hala eksikler var ve çantayı hazırlamaya elim gitmiyor galiba 🤔😌😬💖
mavera couleurcerise ben de haftaya hazırlarım inşallah ev temizliği ve bebek arabalarını yikamk kaldi . Ikimci gebeligim sezeryan olucam
mavisevenanne Bugün birazını yıkayıp ütüledim ama daha yıkanacak ütülenecek silinecek çok şey var. Eksikleri de bitmedi hala alınacaklar var
-incila- Hastane çantam hazır kapattım. Komple dolabını yıkadım ütüledim. Bir evin temizliği kaldı çok şükür onuda biraz daha bekleticem
MerveA2020 couleurcerise 10 Ocak doğumum. Anca yıkadım ütüledim eşyalarını 🙈 Şimdi temizlik yapıyorum bitince hastane çantamı hazırlayıp bekleyeceğim inşallah 🥰
ozgese-s Kıyafetler yıkandı ütülendi hastane çantasını da yeni hazırladım ama temizlik için biraz beklicem evde bi oğlum daha var şimdi yapsam gene batacak 😂