Eylul ayında braun ipl lazer aldım. Hatta yine buraya da sormustum diye hatirliyorum. Ben agdayla yapmak yerine tiras makinesiyle kısaltarak yaptım. Ama kıl kökleri belli oluyor. Artik bacaklarimda tek tuk uzuyor killar. Bacaklarimda %90 cikmiyor. Ama kıl kokleri nokta nokta kaldı. Puruzsuz durmuyor. Agdada ki puruzsuzluk vardir ya. Oyle durmuyor. Siyah nokta nokta duruyor.
Birkac hafta daha atış yaparsam o köklerde gider mi? Gitmezse ne yapayim? Tekrar uzamasini bekleyip agdayla mi yapayim? Bunu da yapmak istemiyorum yani en basa donmek istemiyorum atışlar bosa gitmis olacak. Hemde killar cikar mi tekrar o da belli degil. Yorumlari okudum 1 sene oldu biraz biraz cikiyor yazan olmus. Uzamasini beklesem 1 ayda mi uzar 1 yilda mi o da belli degil.
Keske ilk agdayla yapsaydim. Ne yapacagim bu kıl koklerinin görüntüsünü? Biraz daha atis yaparsam o siyah koklerin rengi acilir mi? Benim killarim siyah,köklü killar. Kadinsal rahatsizligim oldugu icin killarim cok ve bir noktadan 2-3 tel kıl seklinde çıkıyor. Bu siyah nokta nokta seyler bazi yerlerde yanyana 3 nokta seklinde duruyor. O yuzden de fazlasiyla belli duruyor.
Boraz daha atis yapsam yok olur mu acele mi ediyorum bilemedim ki. Sizde boyle bir sorun oldu mu evde lazerde. Bu sorun icin ne yapmam gerek yardimci olursaniz cok sevinirim.