Beril16 Kızlar merhaba, Aranızda 3 çocuk yapan var mı? Aralarında kaç yaş var? Çok zorluk yaşadınız mı? Kalabalık aileleri çok seviyorum. Peş peşe çocuk yapmayı düşünüyorum. İnşallah Allah nasip eder. Bu arada yaşım 31 😂
Mrsacar Beril16 3 değil ama 2. Bebeğime hamileyim doğum oldupunda aralarında tam 2.5 yaş olucak bende kalabalık aileleri çok seviyorum ben tek çocuğum büyürken hep kardeş eksikliğini hissettim şimdi kendim kocaman bi aile kurmak istiyorum nasipse 🥰🥰🥰
Mmihtiban Beril16 valla birinciye 4 aylık hamileyim ama bende şimdiden 2. Hemen yapıp 4 5 yıl sonrada 3 ve 4ü yapıp bitiririm diyorum kafamdan Rabbim nasip ederse 😂 2 teyzeminde 4 çocuğu var gayet bakıyorlar ama birinin 4 oğlu var 3ü 2şer yaş arayla biri de 10 yıl sonra diğeri baya geç haptı 3le 4lü o biraz zorlandı
Beril16 Mmihtiban Maşallah ne güzel 💕 Bende 5 aylık hamileyim. Daha doğrusu 5’e yaklaştım. 19+2 deyim. Eşim ve ben 2 kardeşiz. Çok kardeşli aileleri hep özeniyordum. İnşallah rabbim nasip eder.🥰
turkan403 Beril16 çok zor hic o toplara girme derim biri 4 biri 1yaşında iki kızım var 28+5 hafta da hamileyim kabus gibi günler yaşıyorum 🥲
Beril16 turkan403 1 yaşındaki kızınızı kucağınıza alırken zorluk çekiyor musunuz hamilelik sürecinde? 2-3 yıl zorluğu olur ama sonu güzel olur inşallah 🌸
turkan403 Beril16 eved ama ben kucağa alıştrmadım icin cok şükür kucak istemiyo sadece ilgi delisi oldu anlıyo heralde artk gelip bana vuruyo bazen🥲