Mommywolf 2024 yılım diyetle sporla zayıflamaya çalışmakla ve polikistikle mücadeleyle geçti. Şimdi 14 haftamızdan selamlar 🙋🏼♀️👼
2Princess1Mom Balbebek012 Benim için kötü, bol ağlamalı, heveslerimin kursağımda kaldığı bir yıl oldu. Uygun bir gif bulamadım. Yine de elhamdillah diyorum Rabbim daha kötü günler göstermesin. Son 2 ay mutlu,endişeli, korku dolu giriyorum. 🥺
Smbemdy Adenmom_ ben sabah 8.15de uyaniş cocugun beslenmesini hazirliyorum kahvaltisini verip okula gonderiyorum. Geriye 2 cocuk kaliyor biraz uyuyup koltukta tabi yari uyanik cocuklar uyanık oldugu icin .. kalkip onlarin kahvaltisi veriyorum ortalik supur. Diger oglum kuran kursuna gonderiyorum 12 bucukta 1 de ufakligi yatiriyorum. Sonra ben kahvalti yapiyorum 1de 1 bucukta tekrar koltukda sızma 3 de oglum okuldan geliyor 4de yemek yapmaya mutfaga giriyorum . Aralarda camasir at topla.. cogu gunum bu 4e kadar asla kendime gelemiyorum.. aksam da 9 bucuk 10 da cocuklar yataga benim keyif zamanim gece 1e kadar oturuyorum ..
Adenmom_ Smbemdy ay maşallah size gerçekten harika bir tempo ben el kadar bir cimcimenin oyuncağı oldum çok şükür 🥰
Smbemdy Sevimli_06 evet aslinda hamilelikde sakin bir hayatim var nirmalde daha aktifim . Arkadas cevrem gezmem tozmam daha aktif ama hamilelik halsizlik uyku ile geçiyor gunlerim..
Busehazal2303 Balbebek012 benim sürekli böyle geçiyor günlerim hep bi koşturmaca evde durdugum hiç cikmadigim günüm yok 😅