Bibebek_2kedi Kızlar 14+3 olduk doktorumuz doğurana kadar folik asit e devam dedi elental 2 kullanıyoruz sizin 12. Haftada kestiler mi yoksa doğuma kadar devammı ben hep 12. Haftada bıraktıklarını gördüm de burda
--minikkalp-- Bibebek_2kedi folik asitin fazlası otizm yapıyor Muş doktorum dedi 12 de bırakılıyor zaten
iiliya12 Bibebek_2kedi ben 37 haftaligim etenal hala devam zaten sadece folik asit değil vitaminde içeriyor
Merimeri06 Bibebek_2kedi ilk 3 demişti doktor banada sonra kullanmadım bazı doktorlar hamilelik boyunca diyebiliryormus bı birazda sizin degerlerinize göre sanırım
Bibebek_2kedi --minikkalp-- Benim doktorum doğuma kadar kullan dedi neden ki acaba özele gidiyorum ve en iyi doktorlardan birisi bayada eski bi doktor biliniyor yani ama şuan kafam karıştı
Bluebey Bibebek_2kedi elenetalde sadece folic asit yok ama karisik icinde hamilelere gerekli vitaminler var sadece folic asit verseydi onu keserdi belki ama folic asiti 3. Ayda kestirip multi vitamin veriyolar zaten onun icindede folic asit oluyo
Bibebek_2kedi iiliya12 yaa içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Bluebey Aslaninannesi_ elenetalin icinde 400 mcg var devletin odediginde 5 mg var fazlasi dedigi devletin odedigi 5 mg lik olan zaten folic asiti kestiktwn sonra multi vitamin veriyo onun icindede folic asit oluyo sizede vermistir
aslanmommy Aslaninannesi_ ocean mummy kullanıyorum bende içinde başka vitaminler de var dün devam etti 13 haftaya girdim
Parilti007 Kullandığınız multivitamin. Ben hamileliğimin en başından beri multivitaminle ilerliyorum regenesis max. İçinde sadece günlük alınması gerek miktarda folik var fazla bir doz değil yani. 6.ayımıza giriyoruz hala aynı multiyi kullanıyorum:)