Adley 17 haftadan selam 💕 2.5 yaşında bir oğlum var nasipse kızımda yolda 🧚♀️ sabah ac karnına migde bulantılarım devam ediyor bazen cok iştahsızim bazen kendimi tanıyamıyorum 💫🤣
Synonyms Adley off o iştahsızlık bende ne yiyeceğimi bilmiyorum. birde mide yanmalarım başlayınca zaten az olan iştahım daha da azaldı. ne yemek yapıcam derdi de çok:(
renes Adenbebek banada resım verdıler 14+2 yım sızın yazınızı okuyunca hıc bısey almıyım beklıyım daha dedım 😊 resımde benmde cok net pipi var bacak arasında kordon falan el falan degıl cok belli ama bılemedım suan
dyguyldz86 renes ben de şüphelendim şimdi ve doktor kesin net erkek dedi kendim de gördüm değişirse gerçekten büyük şok olur☺️
papatyaaaaa Gunes05 saol canım benim 😘 inş geçer düşünme sen ilaçlarını iç geçecek elbet sabır sadece
renes dyguyldz86 cok net gorunuyor cunku ultrason kagıdında bıle kız derse şok olurum bende sen kac haftalıksın ?
dyguyldz86 renes ben de 14+2 yim ama 15+2 gibi gelişmiş dedi ileride biraz sanırım. Ben de video cektim ultrason anında. Renkli ultrasonda baya baya gözüküyor yani:)
renes dyguyldz86 banada ole dedıler 15 gozukuyor dedıler temmuz 20 den 27 temmuza kadar beklıcez dogumu dedı doktor hangı sehırden bu arada yaş kaç ?
dyguyldz86 renes aynı yaşlarımız doğumlarımız da yakın olacak hadi bakalım hayırlısı ☺️ Cinsiyetler değişirse haber et mutlaka olur mu gerçi ben ihtimal vermiyorum ama😃
DamlaK Adenbebek ben 17haftalıgım su an 15.haftada erkek dendi kesin pipi de gosterdı bi sürü kıyafet aldım🥰🥰 sizi duyunca bi an dusundum su an size de göstermıs pipisini🙈
renes dyguyldz86 bende değişeceğini düşünmüyorum çokta onemlı degıl hayırlı evlat sağlıklı olsun yeter yaşımız küçük ilk bebek ılerde kız annesi olmanın duygusunuda yaşatır rabbim inşallah :)
Synonyms bana 12. haftada doktor erkek dedi. o zaman çok erken diye güvenmedim 16. haftada başka doktora gittim o da baktı kesin erkek değişmez dedi. ona güvendim alıyorum.