esractn Gunes05 16+4 ikiz 💕 Bi tanesinin cinsiyeti erkek diğerini henüz öğrenemedik🤷♀️ alisveris icin erken diye düşünüyorum 6inci 7inci aylarda başlarız.
AyEr Gunes05 17+1 cok sukur hafıf kasık agrısı harıc hıcbır sıkıntım yok oğlumuzu beklıyoruz ayakkabı zıbın ve 5 şi takım aldım ❤️❣️
ebrarmom08 Gunes05 2 tane bebek ayakkabisi 3 5 patik 1 tane alt ust takim hastane cikisi bgndik bide onu alicak esm bu hafta 16 hftlgz 😂
papatyaaaaa Bugünlerde biraz ağrılı günler yaşıyorum 🙃 Alışverişe 7 ayında başlamayı düşünüyorum senin nasıl gidiyor 🥰
Gunes05 papatyaaaaa papatyaaaaa bende bulantı devam ediyor hala. Gece sık sık uyanıyorum. Alışverişe bende başlamadım. 1 ay önce erkek gibi dedi drum. Cuma günü gideceğiz bakalım bu sefer ne diyecek. Cinsiyet kesinleşince alışveriş yapmaya başlayacağım.
Adenbebek 162+2 yız hıc bir sey almadım bu haftaya kadar erkek dendı ama kız oldugunu ögrendık ıyıkı almamaısım😂
Seroo01 Adenbebek bana da aynısı oldu dünkü kontrolümde öğrendik bizde kızımız olacağını 12 haftalıkken dr erkek demişti
dyguyldz86 Adenbebek ben de 14. Haftamda erkek olduğunu öğrendim hem de dediğin gibi videolarda cok net gözüküyor😃 ona rağmen doktorlar ne dedi de kız olduğunu söylediler kordon muymuş o yani😕 size kaçıncı hafta erkek demişlerdi
renes Adenbebek banada resım verdıler 14+2 yım sızın yazınızı okuyunca hıc bısey almıyım beklıyım daha dedım 😊 resımde benmde cok net pipi var bacak arasında kordon falan el falan degıl cok belli ama bılemedım suan
Seroo01 17+2 günlüğüz düne kadar oğlum olacağını zannederken dünkü kontrolümde drum kızım olacağını söyledi☺️
Seroo01 Adenbebek sormayın çok şaşırdık ve mıutlu da olduk 6yaşında bir oğlum var birde prenses geliyormuş allaha şükürler olsun
Adenbebek Seroo01 aynen doktorun ultrasonuda o kadar ıyıkı 10 11 den sonra hep erkek dedi ama ben hiç inanmadım kız hissediyordum tebrik ederim sizide benim bir kızım var ona arkadas geliyor çok svınclıyım
Gunes05 Seroo01 12 haftalıkken banada erkek gibi dedi drum. Şimdi 16 haftadayım. Bakalım cuma günü ne diyecek doktor.
papatyaaaaa Gunes05 benim bulantılarım bitti doktorum ilaç verdi çok iğrenç 🤢 bir durum seni anlıyorum ama geçecek sabırlı ol cnm 🤲 bizde erkek denildi en son geçen çarşamba gittiğimde kız denildi ama hala bekliyorum alışveriş için ne olur ne olmaz diye 🥰🥰🥰
Seroo01 Adenbebek tşk ederim sizede hayırlı olsun aynı duyguları hissediyormuşuz dr bana erkek dediği halde ben hep kızım olacağını hissediyordum 😊
Seroo01 Gunes05 sizede bir sürpriz olabilir erken haftalarda yapılan tahminlerde yanılma olabiliyor allah gönlünüze göre versin
Adenbebek Seroo01 valla kızım oldugu için demiyorum 12 yasında bugune kadar benim arkadasım cocugum sırdasım oldu kız iyidir iyi:)