Yazmelegi_ perikizmom_ mantar için kullanılır diye biliyorum oda iç çamaşırına bir iki damla şeklinde damlatmak gerekiyormuş
58ee perikizmom_ ben enfeksiyon oldukça kullanıyorum geçiyor doktorum da kullanabilirsin dedi ilaç kullanmadım hiç
Nuranca perikizmom_ bugün doktorum önerdi. Ben de tereddütlüydüm ama hem enfeksiyon hem bakteri olunca ben sormadan kendisi dedi. Kullanıcam
perikizmom_ Yazmelegi_ bende gördüm enfeksiyon için de kullanilabilir iç çamaşırı yikarkenkende suyuna kullanılabiliyomus ama gebelikte sıkıntı olur mu diye bide tecrübesi olanlar var mi diye sormak istedim
perikizmom_ Dmlakrbg benim doktorum da her tahlil sonrasi 1 saselik toz veriyor o kadar bi tavsiye bi çözüm yok her gittiğimde de idrar veriyorum sonuç hep pozitif bişey de yapmıyor anlamadim
Dmlakrbg perikizmom_ malesef bi süre sonra damardan almakta fayda etmiyor. Ben 4 gündür hastanedeydim. Damardan verdiler. Bi düşer gibi oldu. Ertesi gün geri arttı saçma bi şekilde. Kültürde üreme de yok. Sebebini bulamıyorlar
Elfelf475 perikizmom_ ben kullanıyorum bir damla bir hafta boyunca her gün bir kere sonra bırakıyorum. Ayda bir hafta falan kullandım. Kasıntı varken de kullandım. Bana faydası oldu idrar testinde geçen hatta enfeksiyon yok dedi doktorum şaşırdım. Bol su içip bunu kullandım. Hamilelik öncesi bile işe yaramamıştı
Tugbaaltntas @"perikizmom merhaba canim ben 22 +3 haftalık hamileyim en başından beri nioli yagi kullanıyorum iki üç damla damlatıp ütuden sonra kullanıyorum rahatlatiyor bana iyi geliyor
[silindi] perikizmom_ ben de kullanıyorum canım ayda bir hafta çamaşırıma damlatıyorum 2 damla ütüleyip giyiyorum bence faydası oldu
ogrtmen1hnm perikizmom_ bende de enfeksiyon vardı, nioli yağını doktoruma sordum var olan idrar yolları enfeksiyonunu geçirmez ama enfeksiyonun oluşmasına engel olur dedi özellikle dışarda tuvalete gidiyorsan kullan dedi