2zannelerii evet gittim canım gebelik olmadan önce doktorum senin bünyen kilo kaldırmıyor kilo aldıkça hormonlarin buzulup yumurtaların yaglaniyor dedi git kilo ver gebelik oluşur dedi kilo verdim gebe kaldım çok sevindim çünkü çok bekliyorduk neyse çok büyük bir korku yedim tek başıma etkisinden çıkamadım eşimle o oralar aram iyi deyildi kv.gul gelip bende kalıyorlardi yataklarını yap kaldir yemek yap indir merdiven çık bulaşık yıka yani anlayacağın 1sn. Oturmuyordum 1 haftam öyle geçti neyse sonra kv.gul eşimle aram düzeldi neyse rahat ettim diyecektim ki kanamam başladı doktora gittim 6 haftalık dedi kalp atışı yok dedi yolk kesen büyük dedi büyük olduğu için gelişmiyor ve kanamanın olduğunu gosteriyor dedi neyse git 2 hafta sonra gel dedi progestan yazdı ona rağmen kanama devam ediyordu artık git gide sancım da oluyordu 2 hafta sonra gittim bebeğim hâlâ 6 haftalikti kalp atışı yine yoktu yine hiç gelişmemişti ve kesemde yavaştan bozulmaya başlamisti doktor kürtaj önerdi evde düşük yapmak istedim eve geldim ağlaya ağlaya iş tuttum ki düşsün diye düştüğünü hisettigimde elim ayağım titriyordu o an işte çok kötü oldum🥺😞😞🥀❤️🩹