BebegimVeBenn_ Adet tarihim 2 gün geçti gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı bugün kan verdim 27 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarlayalım dedi şuan hamilelik şüphen var demek 2 gün sonra tekrar yükselirse hayırlı olsun deriz dedi böyle durum yaşayan varmı aranızda
Eldgrn BebegimVeBenn_ hayırlı olsun Ben de 5.67 ile öğrenmiştim 2 gün içinde en az %60 artarsa bu sağlıklı bir gebelik olarak ele alınır En azından ultrasona kadar,
turkan403 BebegimVeBenn_ 23ile öggrendim iki günde bir kan verdim yükselmeye bakıldı şuan 28+5 olduk bile Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin gec döllnme oldu icin kanda düşük deger cıkıyo
Patito__ BebegimVeBenn_ cok var boyle Onemli olan 2 kat artmasi ilk degerin onemi yok benim adet gecikmemin 5. gunu 124 cikti Gec dollenme suan 6 haftalik olcama 4 haftaligim Keseyi on gun sonra filan anca gorursun yani simdiden soyleyeyim endiselenmeyin
BebegimVeBenn_ Eldgrn teşekkür ederm ikinci hamileliğim olacak inşallah ilk hamileliğimde yüksek çıkmıştı hic böyle öğrenmemiştim böyle öğrenince bir korkmadık değil
hiraninannesi557 BebegimVeBenn_ Bende ilk hamileliğimi 2000 kusur beta ile öğrenmiştim 5.haftada şimdi 5.hafta 137 çıktı 2 gün sonra 330a yükseldi. Onemli olan düzgün yükselmesi ❤️ Hayırlı olsun inşallah
BebegimVeBenn_ turkan403 hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻bende geç döllenme olduğunu düşündüm 2 günde birmi gitmeliym sizce yoksa pazartesiye kadar beklesem mi?
turkan403 BebegimVeBenn_ iki günde aynı yerde vermek daha iyi ama pazartesi de gidebilirsin hafta sonuna denk geliyo pazartesi verirsin ona göre saglık ocagında verirsen yarın tekrar ver der ztn
turkan403 BebegimVeBenn_ canm düzensiz döngüydü dogumdan sonra bir kez regl oldm 5mayıstı oda haziran 2snde leknmem oldu 28haziran gibi ben kan verdim öncesinde evde birsürü test yaptım cıkmıyodu hic
BebegimVeBenn_ Patito__ teşekkür ederim bir sıkıntı yaratmaz değilmi geç döllenme allahım hepimize saglıklı sıhhatli kucagımza almayı nasip etsin yavrularımızı
Patito__ BebegimVeBenn_ gec dollenme ise bu bir problem degildir sadece gec tutunma veya geç yumrtlama olmuş ondan kaynakli Aminnnnnnn
BebegimVeBenn_ hiraninannesi557 amin inşallah teşekkür ederim bekleyelim bakalım inşallah bizimkide sağlıklı bir sekilde yükselir sonucumuz