Dolunay_dolunay Elis27 devlette çekilen ultrasonda sağda özelde çekilende solda mesela ve bu aynı gün çekildi devlete gittim ordan özele tekrar gitmiştim neye göre bakıldığını anlamadım 😇
Elis27 Dolunay_dolunay dönmüştür cnm bebek hareket ediyor sonuçta . Dr onu USG resmi verirken de ekrandan çevir yapabiliyor
Dolunay_dolunay Elis27 muhtemelen çevir yapıp verdi çünkü 7. Haftasındaydı daha küçüktü 🥹 9 gün sonra gitcez bakalım 12 haftalık olacak 💖🐣
tugcebaby1 Ben 8+6 da gittim bebeğim çok küçüktü salı gunu tam 10 haftalık olucak böyle büyümüş olurmu acaba🥹
Nur3442 tugcebaby1 ben 6ç7nhaftalıkken gıtmişti ama yok gibiydi 10.haftada daha net tabi dr.cihazıda önemli
Cagla46 Songulsevk  12 haftalık tahmin eder misiniz
Cagla46 Songulsevk teşekkürler hayır göremedi maalesef Ocak ikinci hafta da belli olacak inşallah yazarım 🌸
Devil Songulsevk benimde çift yumurta ikizlerim olacak inşallah cinsiyeti için yorum yapmanızı istiyorum fakat usg görüntüsünü nasıl yüklücem bilmiyorum
Busramnida GirlandBoy_Mom canım net belli olmuyor ama içimden erkek geçiyor benim kaç haftalık oldunuz ☺️