Booksandcats Kızlar 3 ay önce doğum yaptım gebelik şüphem yok o konuda içim rahat ama ben hala hiç regl olmadım ilk kez doğum yaptım siz ne zaman regl olmuştunuz normal mi böyle olması
turkan403 Booksandcats ilknde 6aylıken olmştum ikincide 9ay sonra emzirdiğinz sürece normalmiş ama ben hemen gebe kalmışm 😃
Asilzedemom Booksandcats zaten 40 gün leke gibi kan geliyor du bende 60. Günde adet oldum ama 3 gün geldi
Booksandcats Asilzedemom bende de 25 gün sürdü doğumdan sonra ondan sonra da kesildi bi daha hiç görmedim
1prenses1prensannesi__ Booksandcats benim her iki gebeliğim de doğumdan hemen sonra oluyorum ilki 50 gün sürmüştü şuanda 22 gün oldu doğum yapalı reglm devam ediyor
Gamzeli_03 Booksandcats bu kişiden kişiye değişiyor ilk doğum 3 ay ikinci 5 aylık iki doğum arası bile değişiyor süt korumuyor ilk bir sene için de hamile kalanlar geneli plansız kaçak oluyor malesef
Booksandcats Gamzeli_03 korunuyoruz ya o yüzden şüphem yok ama arkadaşlarım hep ilk aydan regl olduk dediler bende mi bir gariplik var acaba dedim ama normalmiş 🙈
Eldgrn Booksandcats 18 ay sonra oldum gebeliklerde ilk 1 yıl Adet olmamak veya düzensiz olmak normal karşılanıyor aktif emzirme varsa 2 yıla kadar uzayabiliyor bu süre
turkan403 Booksandcats hayrlısı olsun hakınızda bnde gebe deglm diyodum ama çok degişk süpriz oldu banada😂
Asilzedemom Booksandcats bir kadın doğuma gozukun onalr yumurtaliklara bakiyor belki bir ilaç verir getiren
Gamzeli_03 turkan403 bir sene olmayan da var ertesi ay gören de bu tamamen yumurtalıkların düzeni ile ilgili
Hsjsjj Booksandcats 39. Günümde regl oldum hatta içten dikişlerim patladı sanmıştım doktora gitmiştim 😅