ZEATAK Sazenin her postta denk geliyorum hemen hemen sizin yorumunuzu. Benim de oğlumun adı kerem. Siz böyle çok severek yazınca bende daha bi ısınıyorum oğlumun ismine
Sazenin ZEATAK inanır mısın bende çok ısındım isme başka bir isimle düşünemiyorum 🥰 hem söylenişi, hem naifliği hem manası hepsi ayrı bir güzel gibi 🌸 adıyla yaşasın minik oluşunuz da , addaşı yolda inşallah o da gelecek 🤰🫶
ZEATAK Sazenin amin canim. Hepimizin ki adıyla yaşasın. Ben başlarda pek alışamadım içime sinmedi ama artık yavaş yavaş alışıyorum
ZEATAK Sazenin yani daha çok minigiz 3 aylık 🤗 ama maşallah öyle aşırı yoran bi bebek değil. Zamanla göreceğiz. Ama çok tatlı oluyor😀
HuzurDenizim Merhaba , bizimde oğlumuz olacak nasipse , bu akşam karar verdik ismine . Kerem ve Deniz arasındaydik , biz Deniz koymaya karar verdik 💙🤗
Sazenin ZEATAK yaaa maşallah 🌸 en güzel zamanları yenidoğan 🥰 inşallah keyifle geçirin tüm anneliğinizi 🤗
Sazenin Hiranurunannesiii yaa biz de Kerem düşünüyoruz mart sonu doğacak inşallah 🌸 ne güzel addaşları var yavrumun 🥰 adıyla yaşasın sizin yavrucuğunuz da 🎈