Gamomuu De25 böyle şeyleri duyunca çok şaşırıyorum. Çok iştahlı birisiyim 30 haftayı geride bıraktım aşermek nedir bilmedim yani.
AnayimBenAna_ Sedanuryamac İlk kızımda pirzola aşerdim gecenin bi vakti İkincide ilk aşerdiğim şey kestane oldu 😂 tamda mevsimi zaten bolca yedim. Birde sürekli tatlı ve et türevleri yemek istiyorum bu aralar.
symylcnkya Sedanuryamac ilk çiğ tarhana aşerdim ama günlerce bulmaya çalıştım bizim köyde kazanda pişirilir tarhana ve elekten geçmeden önceki haline çiğ tarhana deriz allahtan tam kış hazırlıklarına denk gelmişim tek başıma koca bir tabak yemiştim birde ayva aşerdim ama bildiğin ağladım ilk reçelini yedim sonra eşim ayvada bulmuştu
Delihatunnn De25 cunku normalde benim midem hic bulanmiyodu burda bi post gordum bulanmak nasil bisy aceba hic bulanmadim merak ediyorum dedim Mevla da al sana dedi belami verdi 😅
Tubi545 İşkembe aşerdim normalde ağzıma sokmam. Meyveleri tahine bandırıp yedim 😀 he bir de toprak , beton canım çekiyor
miniminibebek Sedanuryamac yani benım canım instegramda gördüğüm her şeyi isitıyor 😂rezil bi durumdayım doymuyorum canım sürekli kuru soğan istiyor 🤦♀️garip bi haldeyim ama ceviz badem avakadodan tiksindim yiyemiyorum gözümün önüne gelince midem bulanıyor
ikibebeliannis Sedanuryamac şuna deli gibi yenilebilir toprak aşeriyleum sert taş Ama eşim izin vermiyor yememe 😂 Her hamileliğimde aşerdim hiçbirinde yiyemedim Eşim elektrikçi inşaatlarda çalışıyor bazen cebinde sert duvar parçası çıkıyor onu ağzıma alıp geveleyip tükürüyorum geri
Rabia_1634 Sedanuryamac canım aşırı derecede ayran istiyor böyle bildiğin su içmek ister gibi ayran içmek istiyorum yaşayan var mı bu durumu
Rabia_1634 Sedanuryamac ayyy evet bende öyleyim hazır ayran istiyorum ya senin bebeğinin cinsiyeti belli mi
Sedanuryamac Delihatunnn canın ne istiyorsa aşermiş oluyorsun kuzum hamileliğin başlarında bulantı oluyor evet o bulantı da ondan kaynaklı yani aslında canın istiyor ama hamilelik bulantısı da yaşadığın için karışık bişey oluyor 🥰😂Allahım sağlık sıhhat versin bizlere
Annne1 keyfimin-kahyasi-misin size katılıyorum yani belki aklına gelmiyor karşı tarafın ama okudugunda canı isteyecek, belki alamayacak durumda belkide mevsimi değil.
keyfimin-kahyasi-misin Annne1 ben gördüm mesela bişey canım çekti ama markette falan göremedim ki bulsamda çok pahalıdır .ismi lazım değil bişey çekti canım üç tanesine 60 TL verdim küçücüktu bısey daha alicaktim avuç içi kadar 350 TL 🥴🥴
Tgball Sedanuryamac Hamile olduğumu bilmeden fasulye turşusu istemiştim. Şu an istekle yediğim tek şey turşu çeşitleri 😁😁