Smye Var mı kızlar sizdede bu durum yorgun yattığım günler sabah karnım tas gibi oglusum sanki midemin altına toplanıyor ama sancım felan yok hafif bi acı var orası tümsek
CansuCaTurkmen Oluyor canım ama sabah değilde gece yarısı bir anda bir yerde toplanıyor uykumdan uyanıyorum öyle çok büyük bir acı yok ama 1-2 dk sonra geçiyor.
Aryam2019 Benim kız da midemin altına toparlanıyor götünü dayıyor bana doğsun İlk öpeceğim yer poposu 😘😘😘
Smye Aryam2019 popo zaten hep dışarda bizim de canım bahsettigim midenin altına heryeri gelmiş gibi ayakları falan çıkıyor resmen karnımdan semsert agrı yapıyor mu sana
CansuCaTurkmen Smye canım artık son haftalardayız kasılmalar bunlar doktorum öyle söylemişti. Doğuma hazırlıyor rahim kendini ondan bu toparlanmalar
Aryam2019 Smye tabi ki yapıyor taş gibi oluyor çatlıcam DİE korkuyorum 39 haftalığım gelişimi de bi hafta önden gidiyor iyice büyüdük sığmıyor en güzeli öyle durumlarda yan yatmak
JeyranAhadova Gunun yarıdan chogu bende o halde) Bazen hich chıkmıyor ordan, oluyorum bir an. sag gogsumun altına nasıl giriyor, dehshet)
CansuCaTurkmen Smye hepimize hayırlı doğumlar nasip olsun canım sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşAllah🤲🏻💛