Biyzii_ Merhaba aralık da hamile olduğunu kim öğrendi 2025 bize sürprizini yaptı bence 🙈 sizde yazın merak ediyorum kimler aralık ayında hamile olduğunuzda öğrendi
Mamacitaa95 Biyzii_ bende mucize bir şekilde aralıkta hamile kaldım 2 buçuk senedir olmuyordu şuan 6 haftalığım şansıyla gelsin bebişlerimiz ❤️🌸
benim-kalbim-o Biyzii_ 14 aralıkta adet gecikmesiyle kıpkırmızı iki çizgiyle öğrendim 5+3 çok şükür keseyide gördük bugün ☺️
efeduru Biyzii_ hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza kızlar 🙏 bende 6 Aralık’ta öğrendim keseyi gördük şükür şuan 6+2 yiz ikinci gebeliğim olduğu için doktora geç gidiyorum 🥹
Bernossssss Bende 2 buçuk 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim umarım devam eder hepimiz birbirimize dua edelim 🙏🏼😇
haticekaratas Bende silik çizgiyle dün öğrendim bugün gittim doktor kalınlaşma var dedi yarın kan vermeye gidicem 🫠
brcnbrcn3 Ben de varımm 🙋🏻♀️ yarın kontrole gidicem keseyi görürüz inş 🙏🏼 şu anda 4+5’im. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla ilerlesin 🙏🏼
mrp2023 Biyzii_ transfer olduğumda bu yazıyı favorilemiştim eğer tutarsa yazıcam diye cok sükür pozitif 🤲🏻🩷 aralıkta öğrenmek nasipmiş banada 🐣