Cnrmom 22. Haftamda gittiğimde 3 boyutlu ultrasona girdim bütün sonuçlarımız tertemiz çıktı rabbime şükürler olsun 🙏🏼 Ama oğlumuz yüzünü plasentaya dayadığı için resim alamamıştık doktor haftaya gene gel dedi 23+3 üm bugün tekrar gittim ve yüzünü göremedim bu seferde yüzü koyun yatıyor dedi kahvaltı yaptım çikolata yedim kahve içtim yok çocuk inatçı 😂. Başka türlü olsa muaynelerde bacağını açar organını gösterir bi yüzünü göstermiyo 😂. Haftaya tekrar gidicem hemen görenler resim alanlar ne kadarda şanslı ☺️💙
CansuCaTurkmen Bizimki de benzer oldu 😂 normalde sere serpe yatan eller havaya yapan bebek detaylıda iki eliyle yüzünü kapatmıştı az biraz gördük ama hayırlısı😂
Cnrmom CansuCaTurkmen inşallah haftaya 3. Gidişim olucam inşallah saklamaz kendini ☺️🤲🏼🙏🏼 Benim için suratı önemli değil doğunca göreceğim zaten ama işte ilk hamilelik olunca insan hatıra olsun diye heycan yapıyor görene kadar gitmek istiyor ☺️
CansuCaTurkmen Cnrmom evet canım öyle tabi bizde öyle yarım yamalak görünce çok daha üstelemedik oda yetti bize zaten bizim az kaldı hayırlısıyla inşAllah doğunca görücem 🙈