anneeolmkkk Neboss canım inofolic combi hap al içinde vitamin olan bi folik asit ben onu içip geçen ay hanile kalmıştım internetten yorumlarına bi bak herkes öyle yazmış
Neboss anneeolmkkk regenesis max kullanıyorum şu an canım perşembe günü klomene başlıcam eşimde proxeed plus kullanıyor tüm tuşlaraa basıyoruz bu ay 😅
buse76 Kızlar bat 28 29 gösteriyordu olmadım testlerde negatif 🤦3 4 gündür gecikme var sizce pozitife döner mi letu kullanmıştım acaba kist mi yapti diye düşünüyorum
Neboss buse76 canım benimde bat 28 di bugün regl oldum. İstersen bi kan ver betana baktır orda negatif çıkarsa doktora gidersin kist için. Bende klomen kullancam yorumları okudum bu ilaçlar kist yapabiliyormuş malesef. Umarım hamilesindir 🌸
buse76 Neboss bence hiç kullanma klomeni derim bende kullandım kist yaptı arkadaşımda da yaptı 16 gündür adet olmuyor testi negatif doktoruna sor letu veya femara kullan bunlarin kist yapma oranı düşükmus
buse76 Neboss keşke bende adet olsam hem gecikme yaşamak hemde negatif test insanı üzüyor bakalım Perşembe cumaya kadar bekleyim diyorum tekrar test yaparım yoksa doktora giderim
Asena6532 Neboss geçen ay ben de kullandım işe yaramadı kist yaptı.Qma adetle atıldı.Bu ay yine verdi doktorum 6 Ocak regl tarihim.Ama umudum yok regl belirtilerim var
Neboss buse76 aldım ilacı perşembe günü başlıcam güzel yorumlarda var ilk ayında hamile kalanlar bende ilaca şans vermek istiyorum açıkcası bakalım neler olacak bu ay zor geçicek bana🫠
buse76 Neboss inşallah pozitif sonuç alırsın o zaman iğne al iğne de burdur garanti olsun doktoruna söyle
Neboss buse76 ilacı kullanıp söylediği tarihte kontrole gideceğim iğneyi de o zaman söylerim inşallah
Neboss Asena6532 canım zaten gebelik ve regl belirtileri benzer oluyor umudunu kesme inşallah hepimiz bi gün istediğimiz gibi anne olucaz 🌸
Neboss anneeolmkkk hiç canını sıkma strest yapıncada gecikiyor malesef, kimyasal gebeliğinin etkisi olabilir mi acaba
canssusanal Benimde Bat 28 di regl olmadım test yapmıştım negatif çıktı neden adet olmuyorum diye delircem umarım testte bir hata vardır ve hamileyimdir
Neboss leyl25 1 ay kullandım 2. Ay kullanırken de klomene başladık gebelik oluştu vitaminin yanında klomeninde etkisi çoktu diye düşünüyorum