Vaveyla Hanımlar mahrem konu var kafama çok takıldı doktor düşük tehlikesiyle ilişki yasakladı yüzeysel ilişki oldu dün gece çok afedersiniz sadece orgazm bir ıkı damla kahverengi leke gelmiş onun da zararı var mıdır soramadım haliyle doktora cevaplarsanız sevinirim...
Julej Vaveyla zararlı canım benim doktorum her gittiğimde özellikle belirtiyor ne orgazm ne de tam birliktelik kesinlikle yasak diye bende 8+3 günlük hamileyim
TayMer Vaveyla hem doktorunuz ilişki yasakladı diyorsunuz hemde yüzeysel olsa bile ilişki yaşıyorsunuz biraz bebeğinizi düşünün.
Beyazlale Canım beninde dusuk tehlikem var iliski yasak dedi doktor ve bahsettigin gibi sadece yuzeysel bir durum sonrasi bendende kahverengi leke geldi zaten normaldede geliyordu ama okadar korktum ki artik yuzeysel bile yanasmiyoruz cok korkmustuk acaba ondan mi oldu diye🤦
gizzzy 10 haftalık hamileyim. Çok erken öğrendik o zamandan beri ilişki yasak ve yüzeysel bile olmuyor. Lütfen riske atmayın. Daha doktorum ilişki olabilir bile demedi riskliydi benimde.
Beyazlale Canlar benim merak ettigim iliski yasak deniyor ama doktora gittigimde alttan muayene ediliyor ayni sey degil mi ?
Beyazlale dide86 ben ozellikle uyardim riskim var ilski falanda yasak alttanmi muayene ediceksiniz diye evet sorun olmaz dediler ama kafama takildi teşekkür ederim canim
Heyecanli Vaveyla o yerleşme lekesi diye biliyorum benim de oldu doktorum iğne verdi kullandım ondan sonra da geçti