gokce-17 37+0 haftalık hamileyim bugün kontrolümüz vardı kilosu 3770 doktor haftasına göre önden gidiyor tosun olacak dedi sizce iyi mi kilosu yoksa kötü mü anlayamadım sizin bebişler kaç kilo veya 37 haftalık olanlar bir yazabilir mi
Gamze_gamze gokce-17 benim 39 haftalık 3.200 gr. Maşallah 4.5 kilo olacak gibi gözüküyor senin tosun 😁
gokce-17 Aslaninannesi_ sormaya fırsatım olmadı valla kendisi haftasına göre kilosu çok dedi tosun olacak dedi nstde kalp atısı çok yüksek cıkınca alal acele doğum hanedeki nstye gönderdi o panikle ne diyeceğimi şaşırdım ben de
Gizemalp gokce-17 38+3 te 3780 kg doğurdum ben. Kilosu iyi önden gitmiş sağlıcakla kucağına al ama bunu sorun etme ultrason da yanilma payı var doğumdan bir gün önce 3300 olcmustu bebegimi.
Msa97 gokce-17 doğuracağım gün en fazla 3800 cıkar demişti doktorum 39+4 de doğurdum 4200 normal doğum büyük çocuk kolay büyüyor tek zorluğu doğurması oluyor 😂 şimdi 3 yaşında hayatı boyunca boyu kilosu hep önden gidecek için rahat olsun 🥰
ilaydarabiaoz gokce-17 37+3 de oğluma 3800 dedi doktor 7 saat sonra doğurdum elime bir verdiler 3 kilo bebe 🤣🤣🫣
gokce-17 mrymbrl normal istiyorum daha iyi diye ama doktorum daha bir şey demedi inşallah normal olur 🥺