Emsalk sacmalamakizim hayırlı uğurlu olsun canm bizler için de dua etseydin darısı bizlere inşallah 🙏
sacmalamakizim staRmama İkimizde iyiyiz çok şükür canım, geldiğiimde nabzım yüksekti beni hemen aldılar, çok şükür bayıltmadılar spinal oldum. 🥹🥲
Sevimli_06 sacmalamakizim ALLAH analı babalı büyütsün inşallah çok geçmiş olsun canım kendim doğum yaptığım ana gittim 😄
Rabiamina sacmalamakizim geçmiş olsun, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰
sacmalamakizim Rabiamina Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, Allah sizede sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin. 😍
38383 Yenianne6161 Merhabalar sezeryanla mi dogum yapacaksınız, tarih verdi mi doktorunuz. Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah
38383 Yenianne6161 1 Ocakta kaç haftalık olacaksınız acaba. Bana da 28 aralığa tarih verdi. Yıl döndükten sonra doğum olsun istiyorum bende😅
Sevimli_06 sacmalamakizim travma kaldi kız zor ne 🥲🥹 benim bebe son anda normal doğum pozisyonu alınca olanlar oldu şimdi büyüdü kerata 4 aylık 😅