mcansu EgeF35 😅😅😅 fenalar valla gözü açık doğuyor diye boşa demiyorlar. Tek sağlıkla gelsinler de inşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin
Nur_Erdugan53 ecrinkusum Yarın 18 haftalık olacak Ve hala hiçbir şey almamış bir çorap dahi cinsiyetimiz de belli bakalım yavaştan ufaktan başlamak istiyorum Bakalım🥰
Serap09 EgeF35 kızlar çok tatlı oluyor inşallah sağlıklı bir evladın olsun bnm kızım olacak çok mutluluk veriyor ya ultrasondaki hallerine bilr simdiden asigim
keyfimin-kahyasi-misin Serap09 naisl laf o ya erkekler tatlı olmuyormu mutluluk vermiyormu . Bunu erkek annesi olmadan Anlayamazsınız 🥲
EgeF35 Serap09 amin tatlim cumlemizin 💓 bende senin gibi nasip etsin Allah iki oglandan sonra prensesede doyayimmm 💓💓
Melike1234987 ecrinkusum merhaba takım çok güzelmis hangi sayfadan sipariş veriyorsunuz acaba çok bgndim
1mutluAnneee1 ecrinkusum ilk bebegımde de kullanmadım sımdı de almadım normal zıbın ve üçlük gıydırıyorum 🥰🥰🥰
Serap09 keyfimin-kahyasi-misin ya tabiki evladın hepsi cok güzel ama simdi karnımda kızım var ve ona aldıklarıma bakarak onu hayal ettiğim için öyle diyorum rabbim veriyor sonuçta hepsini oğlum olacağını bilsem yinede heyecan duyardım şuan kızıma odaklandım belki ondan yoksa hepsi çok güzel minik yavrular
Serap09 keyfimin-kahyasi-misin ikisinide tattirsin rabbim inşallah isterim kizimdan sonra birde erkek bebeğim olsun çok isterim
Efulimz  Bebek kıyafetleri konusunda tek geçerim
Tesen ecrinkusum Ben krem olan takımı almıştım, arkadaşım da isimli olanı hediye yaptırmış. İsimli olanı giydiririm hastanede muhtemelen ☺️
freshmother Merhabalar, bebiş için şifonyer alan var mı 😊 aldığınız sitenin fotosunu atabilir misiniz eğer memnun kaldıysanız. Şimdiden teşekkürler 🙏
Minikmucizemmm26 freshmother tabi mobilyadan aldım bı tık küçük çekmeceleri ikeanin sifonyeri güzel gözüküyor ama
freshmother Minikmucizemmm26 ben de beğeniyorum ama kullanan tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum