dide86
[bilinmeyen] çok basit bi brosedür ben uyutulmadım bile canlıydım acımıyo
Eliffnurr2701
Ben düşük yapmadım ama rahim filmi çekildim anestezili ve Rahim filminde doktor bana sağ tüpünü almamız lazım dedi yoksa hamile kalmazsın kalsan bide düşük olur dedi bende ameliyat için hazırlık yaparken bi baktım hamileyim şu an 10+6 çok şükür sıkıntı yok canım kafana takma stres yapma mucizeler var bak 🤗
Beyazlale
Canım hsg cok önemli benimde iki dusukten sonra cektirdim ve rahim anomolisi cikti tedaviye devam ettim ve hamileyim tekrar
Beyazlale
[bilinmeyen] yani dogustan rahimde olusan bir sorun yarım rahim benim sorunum bir tarafta rahim yok diger tarafa var hsg cekildi tani koyuldu kesin tani icin farkli bir islem daha yapildi sonra hemen hamile kaldim. Zaten genelde tupler acildigi icin hemen hamile kaliniyor
Deletedmom333
Benim bir dusugum oldu ondan sonra tedavi gordum hicbir sekilde tedaviye cevap vermedim doktorum rahim flmi cekip tuplere bakmamz gerekio dedi hgs cektrdim anestzili olarak cok sukur bir sktm cikmadi ayni ay hic adet olmadan hamile kaldim suan 10+3haftalik ins sendede bir skntí cikmaz benm gibi hemn hamile kalrsn
Beyazlale
[bilinmeyen] insallah canim rahim filmiyle ilgili herhangi bir korku yasama hiç birsey anlamiyorsun bol bol dua et yeterki temiz çıksın acilar gecici🙏😊
Beyazlale
[bilinmeyen] canim bende ozelde cektirdim cunku devlette anestesi vermiyorlar. Dayanamam diye anestesili yaptirdim ve tavsiye ederim anestesili yaptir. 400 tl ye yaptirdim ben cokda uzun sure once degil yani uc dort ay olmustur belki. Normal kontrol gibi doktora gidiyorsun once bi muayene etmisti beni gun belirliyor cektirmek icin sana gununu veriyor ayrica bi kac gun onceden ilaca baslatiyor enfeksyon icin bana iki tane ilac vermisti biri enfeksyon icin biri filmden sonra agri olur diye agri kesici. Oyle dedigi gun gidiyorsun zaten. Normal sekreterden doktora randevu al doktor yonlendiriyo canim
Deletedmom333
[bilinmeyen] ins canim sonuclarin temiz cikar hayrlisyla evlat sahibi olursnz kafani bseye takma uzme sakn kendini
Beyazlale
[bilinmeyen] adet bitiminden bi kac gun icinde yapiliyor canim adetin bitmeye yakin doktora gidersin iliskiye falan da girme adetten sonra yapmaz yoksa ozellikle dikkat et demisti doktorum
Beyazlale
[bilinmeyen] insallah canim guzel sonuclarla karşılaşırsın🙏😊