Yenianne3 Merhabalar 6+3 üm iç çamaşırımda ıslaklık gördüm ama çamaşırım koyu renkli oldugu için akıntımı koyu lekemi anlayamadım peçete ile baktğımdada peçetede temizdi ama iç çamışırında akıntı oldugu bariz belli koyu gozukuyordu yaşayan varmı bu durumu ?
gulsemm Yenianne3 bana doktorum hafif pembemsi akıntı, kahverengimsi akıntı normaldir. Sadece biryerin kesilmiş gibi kanaman olursa hemen gel hastaneye dedi o haftalarımda
Yenianne3 gulsemm benim akıntı şeklinde olmuş bakmasam farketmezdim bile öyle şarıl şarıl kan akışı yoktu normal yani oylemi cok tesekkür ederim🙏🫶
gulsemm Yenianne3 yok yok sıkıntı yok telaşlanma. ☺️ 9. Haftamdayım ben normal akıntılar devam ediyor. Neticede o akıntılar enfeksiyona karşı da genital bölgeyi sıvılar hepsi kanama akıntıları değil ya
aycabelgin0 Hiç telaşlanma o ıslaklık hep olacak şeffaf akıntı bebek için faydali bende 7+1 im hala devam ediyor
Yenianne3 aycabelgin0 sizin kalp atışınız kacıncı haftada belli oldu 7 haftalıgım kalp atışım duyulmadı😒
aycabelgin0 Yenianne3 ben normalde doktoruma randevu bulamadım 7+5 te gittim duydum 8 haftaya kadar buluyormuş gönlünü ferah tut