Asaf21 Bir küçük emen bebeğim var yaklaşık 1 cm kadar çıktı hep kanser diyorlar internette hep ağlıyorum yatamıyorum böyle bi durum yaşayan yokmu
Bebisiminannesii Asaf21 doktor ne diyor , internete nezaman baksak bisey için kanser diyor , cok geçmiş olsun ,uzme kendini doktorla görüş
gezentianne Asaf21 Hayır hayır herkeste olabilen bişey hiç canını sıkmaa özelden yazmışsın dönüyorum hemen💐💐
gunesveguney Asaf21 internetten okuma canım. Ağlayıp kendini de üzme doktor bir şey söylemeden. Benim nodülüm 1.5 cm den fazla üstelik 2 defa biyopsi yapıldı. En son ultrasonda hatta %90 üstü kanser seviyesinde çıkmıştı ona rağmen biyopsi temiz geldi. Nadir görülen bir kanser çeşidi zaten ve hemen öyle kanser teşhisi koyulmuyor hemen alınmıyor da 1 cm büyük değil merak etme içini ferah tut
Kubra0021 Asaf21 canım benim oğlumda vardı dediler tiroid felan götürdüm dedi çok küçük zarar vermez sonra geçer geçmezse küçük bir operasyonla alınır dedi korkma ne kanseri Allah korusun aklına kötü birşey getirme annelerin hassas kalbi malesef Allah şifa versin inşallah
Asaf21 Bebisiminannesii daha birsey demedi test istedi ama böyle sert tek kitle modüllerin kanser çıkması yüksek biyopsi almadı
Bebisiminannesii Asaf21 hemen kotuyu düşünüp endiseleniyorsun bir anne olarak cok haklisin ama bu sekilde iyi huylu bisey de olabilir, yag bezesi de olabilir gecici bisey. Insallah bebisinin onemli biseyi yoktur , Allah sifa versin
gunesveguney Asaf21 canım bu kadar kendine neden eziyet ediyorsun? Doktor sana kanser dememiş ortada bişey yok sakin ol. Nodül çoğu insanda olan bişey zaten. Nodül sen de mi bebekte mi? Lütfen hemen en kötüsünü düşünme genelde iyi huylu oluyor üstelik de küçük. Doktorun yönlendirmesini bekle her Nodül kötü huylu demek değil en kötüyü getirme aklına
Asaf21 gunesveguney yok bende lenf bezlerimde şişme olduğu için kanda kolosotinin testi istedi en köyü tür bu ağlamaktan öldüm mahvoldum sütüm kesildi
gunesveguney Asaf21 benim de Nodül ileri derece + lenflerde şişme de vardı biyopsi yapılıp takip istendi sadece. İnşallah düşündüğün gibi değildir tabi ama yine de tamamen bir şeyler kesilmeden kendini bu kadar üzüp sütün kesilecek kadar yıpratman doğru değil. Doktorlar hep en kötüsünü söylüyor zaten bana %90 üstü kanser dediler yine de temiz geldi. Bebeğin de etkileniyor sütün kesilecek kadar kendini yıpratma bence hiçbir şey kesinleşmeden.
Asaf21 gunesveguney bu en tehlikeli kanseri ekstre etmek için istenilen bi test sonucun çıkmasına daha var ve ben mahvoldum beklerken hele ki kötü çıksa