Fatmadali Adettenmiş dediler bende açtım postu 🥰 mart ve kız annesi olucam inşallah kızlar tüm listelerim tamam gibi ✔️ Yıkama ütüleme kaldı onuda ocak ayında yapmayı planlıyorum. Var mı öneriler sizde durumlar nasıl🤗
Larraa Fatmadali Hayırlı olsun canım epey oldu karşılaşmamıştık 🥰 Baya ilerlemişsin sende 🥹 Benim de son 88 alışverişim tamam bende yılbaşından sonra artık yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayıp kızımı bekleyecem 🌸🩷
Baby_B Fatmadali bizimde kizimiz martta gelecek nasipse 93 gun kaldi🥰 Yikama ütülemeyi bu hafta yaptim bugun bitti. İyi ki simdiden yaptim dün bel agrim basladi :(
12betul Fatmadali son 29 kızıma ❤️ benim herşey hazır zaten direk 32 de hazırlamıştım . Sağlıkla gelsin bebişler inşallah
Fatmadali 051020antalya Aa aynıyız demek :) sağlıkla gelsin prenseslerimiz inşallah 🙏🏼 bizim biraz tedavilerle uzunca sürece beklediğimiz bir hamilelikti o yüzden heycan yaptık sanırım çok erkenden başlamıştım almaya ondan erken bitirdik 🤭
Fatmadali Larraa ayy Larraa evett 🥹🌸 nasıl gidiyo iyimisiniz ? Tarnsfer beklediğimiz günlerden geldik buralara çok şükür 🙏🏼🥰 demek seninde kızmış çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah 💕🌸
Fatmadali Baby_B ohh miss nasıl bi yük kalkmıştır üzerinizden ya dmi :) bende şuan dört gözle onları bitirmeyi bekliyorum ama biraz zorlu riskli gebeliğim annemde kalıyorum ocakta kontrolden sonra evime geçip halledicem inşallah 🙏🏼🥰
051020antalya Fatmadali bende ilk bebeğimi kaybettim bütün hazırlıklarım var aslında sadece çıkarıp yerleştirmesi var 🥲 sağlıcakla gelsinler inşallah 💖
Larraa Fatmadali Evet kız benim de 😍 Çok şükür çok iyiyiz sadece gebelik şekeri çıktı biraz onunla mücadele içerisindeyim ama onun dışında her şey yolunda çok şükür 🙏🏻🩷 Sizde nasıl durumlar iyi misiniz her şey yolunda mı 🥰
12betul Fatmadali artık gelsin diyorum bi yandan 😂 çok şükür ama merak etmeyin 99 yazmayı bende beklerken zaman nasıl geçti anlamadım ❤️
Fatmadali Larraa çok geçmiş olsun zorlamadan geçirirsin inşallah canım 🙏🏼💕 şeker yüklemesi yaptırdın mı ? Bebiş iyi çok şükür bi kaç defa kanamam oldu diye doktor heyet raporu verdi riskli sürecin dedi annemde dinlenerek geçiriyorum bide böbrekte taş çıktı o beni biraz zorluyor ama her şeye rağmen o iyi ya yetiyo bana yani ☺️
3620 Benimde son 101 daha hiç hazırlık yapmadım yılbaşından sonra başlarım inşallah bide şimdiden biraz dik oturdum bebek mide me batıyomuş gibi bi agrı oluyo sırttıma kramp gırıyo sürekli yatar pozisyondayım sizde de oluyo mu yoksa ağrıdan oturamıyom
Fatmadali 3620 ayy evet özellikle akşamları oturmak haram 🤦🏻♀️ sağ burgama batıyor sanki Ama kramlardan kurtuldum magnezyum çok işe yaradı. Bide benim aşırı mide yanmam var eğildiğim an bütün yediklerim ağzımda ve sanki kezzap yutmuşum gibi oluyor 🥺
Bnguuu_102 Son 74 yazıyor ama 65 oluyor aslında o 😄 sezerysn olacağı için benim daha hszırlıklsrım tsm değil ya geç mi kaldım dı acaba 😬
Fatmadali Bnguuu_102 geç sayılmaz bence ama yılbaşı sonra malum fiyatlar yükselir diye çok beklemememte fayda var sanki :)
Larraa Fatmadali Yaa sana da çok geçmiş olsun canım. Sıkıntı çekmişsin baya. Sağlıcakla bebişleri etkilemeden atlatırız inşallah bu süreçleri🌸🙏🏻 Evet yaptırdım şeker yüklemesi. Genetik yatkınlığım ve birazda şüphem olduğu için 12. Haftada istedi doktorum ve çıktı maalesef. Diyetle ve sonrasında ilaçla kontrol altına almaya çalıştık bu süreçte ama maalesef düşmedi artık pazartesi insüline başlıyorum.