duyguu11 Kızlar 12 haftalığım doktorum bi dahakinde erkek miydi dersin dedi erkeğe benzetti değişir mi yoksa sizce yüksek ihtimal erkek mi
kubrabayrakliii duyguu11 benim bir akrabam tam ayını bilmiyorum 4-5 aylıkken devlete gitmiş erkek demiş kız cinsiyet partisini yapmıştı özele gitmiş kesinlikle kız bu demiş yanılma olabiliyor 16-20 haftalıkken daha net söylüyorlar
hamcokelek33 Erkek bebek daha net anlaşılıyor,bende de aynısı oldu ama doktorum nolur nolmaz 4 hafta daha bekleyelim demişti. Yani 16. Haftada net olarak erkek dedi🥹
Elis27 duyguu11 benim kızımda 12 haftalıkken erkek demişti sonrasında kız demişti değişti ama herkesin değişecek diye birşey yok tabi
hamcokelek33 duyguu11 bilemiyorum sanırım kemik yapısından vs anlayabiliyorlar. Ama siz yine de 16. Haftayı bekleyin, alışveriş vs yapmayın🥹
Ebruaslan-21 Benimde 13 haftalıkken erkek gibi denildi 16 da kesin kız dedi ardından bir defa daha gittim kız denildi , yanılma olabilir .
hsezenysr 12 haftalıkken erkek demişlerdi 16.haftada kız çıktı kordonla karıştırmışlar şuan 22 haftalıgız degişmedi hala kız 😃