dlrgblk Anadolu yakasında kadıköy çevresinde özel ve devlet hastanesi ve doktorlarından öneriniz var mı? İlk defa muayene olacağım yeni öğrendim gebe olduğumu
didm6134 Ümraniye ye gitme şansiniz, varsa kesinlikle afiyet hastanesinde lale aslanova hanıma baslamanız gerekıyor çok araştırdım doktoru bende gebelik sürecinde kesinlikle doğru karar verdigim düşünüyorum artık rahat edıyorum ☺️ özel hastane
Yuuki didm6134 Kendisine dört buçuk yıl önce gittim kan tahlili sonucuna göre gebeydim USG girdim bişey görünmüyor dedi kimyasal olabilir tarzı konuştu halbuki geç döllenmeymis sayesinde bayağı göz yaşı dökmuştum 😄
didm6134 Sseelliinn 4 tane kadın doğum doktoru var 850-950 fiyatları degişiyor benim dedigim doktorun muane ücreti 1100 tl sigortalı gitme sansınız varsa kesinlikle deneyin derim 1 güler yüzlü iyi birisi ihtiyacın oldugun da telefonda, direk ulaşımda saglanıyor
Sseelliinn didm6134 bir kaç sene önce pcos rahatsızlığım nedenıyle afiyet hastanesı fazilet görgülü hanıma gidiyordum gebe kalınca mutlaka ona gitmek istiyordum ama malesef artık orda çalışmıyormuş buna çok üzüldüm o yüzden yeni bir doktor arayışındayım tavsiyenız için çok teşekkür ederim mutlaka gitmek isterim lale hanıma araştırdığım kadarıyla herkes onu öneriyor zaten
didm6134 Sseelliinn benimde ilk gebeliğim bende baya araştırıp durdum en sonunda dedim bu yani sizde Seversiniz kesinlikle eminim ki☺️
didm6134 Sseelliinn lale hanımın normal 16 sezeryan 18di galiba yanlış hatırlamıyorsam diger doktorlara göre 2bin oynuyordu zaten 2025 dogumlu olacagımız için öyle sorarım diye düşündüm
Sseelliinn didm6134 çok teşekkür ederim hastane ve doktor açısından artık kafam çok daha rahat kesinlikle afiyet hastanesi lale hanım olucak tercihim 🙏
didm6134 Sseelliinn ☺️ ama kesinlikle gitmeden hastaneyi arayıp randevu alın lale hanıma kapısı cıdden kalabalık oluyor randevulu gittigimde halde bile 1 saat beklediğim olmuştu ama hiç göze batmıyor zaten ☺️
Sseelliinn didm6134 bunu duymak beni biraz üzdü ama olsun yeter ki başarılı bir doktor olsun gerisi çok sorun değil ☺️
didm6134 Yuuki benımde öyle oldu bıde ilgisiz alakasız birine denk gelmiştim ilk zamanlar baya moral bozulmuştu kalp atışını duyduktan snra lale hanımla devam ediyorum zaten
Yuuki didm6134 Bende öyle denk gelmişim o an demek ki, bidaha hastanenin önünden geçmedim travma kaldı resmen