Gulcan355 Kızlar ikili taramayı kimler yaptı ve tam olarak neler yapılıyor biri anlatabilir mi bana 😊
Gizemnur1111 Gulcan355 bir tüp kan alınıyor bebeğin ense kalınlığı burun kemiğine bakılıyor ultrasondan
Zeynep9120 Gulcan355 ense kalınlıgı burun kemiği ölcümü yapılıyor bebeğin genel anatomik sekline bakılıyor bide anneden kan alınıyor bu kdar
Gulcan355 Gizemnur1111 başka birsey yapilmiyor demi ? Doktorum bügün söyledi yapılması gerekiyor diye tamam dedim ama merak ettiğim için soruyorum
Delihatunnn Gulcan355 ben yaptirmadim ilkinde de ikincide de saglik ocagindaki hemsirem sordu yaptiracak misin istiyor musun gibi bisey istemiyorum dedim engelli yada hastalikli ciksa aldirmiycaksam kendime is cikaramam hic 🤷
TugbaP Seymaoztrk27 sadece ultrasona mı baktılar? Bende geçen hafta yaptırdım ultrasona bakıp kan aldılar
TugbaP Seymaoztrk27 bende de sorun görmedi ama kan alınıyor ve kandan çıkan sonuçları yaş bilginle bi programa girip rapor veriyor olması lazım
ilke_ Bende pazartesi günü kan verdim hocamız burnu baya büyümüş dedi kötü bir şey mi dedim yok hayır dedi ama korku düştü içime burnu büyük olması kötü bir şey mi kızlar