a-b1 Kızlar anladığım kadarıyla düzenli sancılarım çıkmış. Doktor 2 gün sonra tekrar çağırdı. Sizce doğum yakın mıdır
Delihatunnn Benim anladigim kadariyla da sancin yok cicegim daha sivri tepeler ve yuksek olmasi lazim onlarin ozaman sancin oluyor
Delihatunnn a-b1 gelir gelir sonra dersin ki Allahimnuyumak istiyorum Allahim bi yere cikamiyorum hazirlanmak goxumde buyuyor Allahim nolur sussun dersin dursun dersin amma durmaz da susmaz da 😅
a-b1 Delihatunnn 🤣🤣🤣İyi olunca at gibi iş yapmaya başlıyorum naz falan 0 😂Ama Bugün iyi değilim gerçekten biraz nazlanırım 😆
Delihatunnn a-b1 ha ha kiz ne at gibi is yapcan birak o yapsin alisirsa nasil olsa kendi isini hallediyosun diye ustune dusmez hic ben diyim sana yap yap naz iyidir iliskiyi diri tutar 😅
Delihatunnn a-b1 olsun yapsin bidahami gelecez dunyaya kac kere hamile oluna bilir ki tadini cikart sirf hamileligi ve 40 li bebek ozledigimden ikinciyi yaptim oyle hevesliyim 😍
a-b1 Delihatunnn ayyy 😍birinci kaç yaşında. Benim daha ilk bebişim o yüzden çok merak ediyorum nasıl doğacak kime benzicek falan filan 🥹
Delihatunnn a-b1 4 yasina girdi teyzesi bi donem kafamda huni ile gezecek duruma gelmistim aslinda ama ozlemime yenik dustum yine yaptim 😅
a-b1 Delihatunnn bence yaşı çok iyi. İkinci çocuk eğer düşünürsem bende 3 veya 4 yaşını beklicem. zor olmaz çok fazla diye düşünüyorum. İkinciyi düşünerek de iyi yapmışsın sağlıkla gelsinler inşallah 😍