likapaa53 Merve8155 evet pik olmuş canım nerdeyse pik günlerimiz aynı ya🥲 İnşallah tutarlarda beraber bekleriz onları🥹 Canım pikten sonra çatlamayı ve tutunmayı kolaylaştırmak için havuç ye 😘
Merve8155 likapaa53 bugunu degerlendirirm ama yarin catlarsa degerlendiremicem sorun olur mu acaba esim calisiyor cunkun😑
Merve8155 likapaa53 insallah canim Allah yardimcimiz olsun hakkimizda hayirlisi olsun hangi markayi kullaniyosun
likapaa53 Merve8155 sorun olmaz canım spermler 2-3 gün içerde kalıyor ama diğer gün değerlendir mutlaka
likapaa53 Merve8155  Canım bende bugün pik gördüüüüm😍😍
Merve8155 likapaa53 hadi bakalim insallah olur Benimde bugun t cizgim daha koyu galiba bugun yumurtlama oldu ama dunde ikiside ayni koyuluktaydi bugun esim yok zaten insallah bosa gitmez ya
likapaa53 Merve8155 evet canım senin bugün pik olmuş ama dün akşam değerlendirdiysen daha iyi ben geçen bir yazı okumuştum pik günündense pik’ten bir gece önceki ilişki gebelik oluşumumda daha etkiliymiş
Merve8155 likapaa53 insallah ya yarinda catlarsa iyi olurdu bakalim ne olacak suan gun asiri seklinde ilerliyoruz ama ovulasyonada bakiyorum bi