Melissayda Totosu dönük ama keseden falan tahmin eden varsaaa baksın lütfen burada 12+4 haftalik doktorum bir şey söylemedi ☺️
aylisinannesi Melissayda bizimkide 12+4 post paylastım anlayan birileri yazsa keşke ☺️ ama kese sizinkinde farklı duruyor  Bizimki böyle
dunyamyavrularim12 Melissayda ben nedense bakar bakmaz kız hissetim . Aşka keseden ultrason fotoğrafından anlamam . Sağlıkla gelsin
Esma5566 Kuumsaal77 Melissayda Zelenefes staRmama Kizlar kadin doktorum 16+3 haftalikken erkek diyip pipi fotografi verdi. Bugünde 80% Kiz dedi… Siz nediyorsunuzzzz?
Kuumsaal77 Melissayda kese tahmin zamanını geçmiş canım, tek parça yumak gibi durduğu için kız dedim ☺️
Melissayda @Pandam4 keseye göre kız bebiş solda duruyor ona göree de erkek canım az daha büyüyünce yine at 🙏
Pandam4 Melissayda tamam teşekkür ederim 🥰 bir oğlum var bu da kısmet bakalım sağlıklı eksiksiz hayırlı kız olur inşallah
Melissayda @GirlandBoy_Mom bunda çok meraklıyız canım ne zaman gideceksin tekrar ben 9 ocakta gideceğim çok var dahaa 😂😂
GirlandBoy_Mom Melissayda ben 24 ünde Gidicem canım ben acile gittim pazartesi günü kanamam varmış kanama ağzında vajınal baktı bana