Melikezturk Yaa hanımlar 28+1 haftalik hamileyim tansiyonum 14/8 nabız da 112 çıktı böyle olan var mı aramızda acaba korkuyorum hastaneyi aradım ulaşamıyorum ama bebeğimin hareketleri var takip ediyorum
Burciss Melikezturk sakin olun stresten de yükselebilir ki çok yüksek değil müdahale etmezler o değere takip edin derler. Derin nefes alıp 10 dk sonra tekrar ölçün. Nabız yüksekliği de normal gebelikte
ozgesel1seyler Melikezturk sakin olun 14 e kadar normal demisti benim doktorum. Birkac saat bolca kontrol edin dusuremezseniz gidersiniz doktorunuza. Ama lutfen sakin olun heyecanda tansiyon dusmani 😞
Yldzhh Melikezturk Benim de iki hafta once cikti o seviyede hic bir sey yapmadi doktor bir hafta takip et dedi ettim bir daha yukselmedi cok cok sukur 🙏 sizde dinlenin takip edin dusup dusmedigini
Aliiss Melikezturk benim değerim hep 14/9 doktorunuza söyleyin büyük ihtimal bir hafta takip ettirir daha sonra düşmezse ilaç kullanımına başlatır ama 12 felan normal değerler
Melikezturk ozgesel1seyler yok 10 dk arayla ölçtüm ilk 14/8 nabız 119 sonra 12/8 nabız 112 bi 10 dk sonra da 10.5/6 nabız 110
mel33 Melikezturk Canım çok iyi olmaz korkma 15 gün önce başına geldi.hemen kan idrar verdim temiz çıktı.takip et dedi.şimdi ilk iyi gibi bakalım....
nes94 Melikezturk Canım benim tansiyonum genelde 10 a 9 ve dahada düşüyo yani hamilelikle sıkıntı yapma kendine düşmesi de kötü çıkması da ama bayılma veya fenalasmiyosan bişey olmaz tekrar ederse doktora söyle randevunda
Diclenur Merhaba, 40 haftama girdim. Geçen hafta 16/10 a kadar yükseldi benimde. Şuan normale dönmüş sizin ama idrarda protein kaçağı olabiliyormuş. Tekrarlarsa doktora başvurun mutlaka.
NurDemir Sınırda çıkmış tansiyonunuz.benim de o şekilde çıkınca ilaca başladık.şimdi düştü diye ihmal etmeyin mutlaka doktorunuza bildirin.
Melikezturk NurDemir düştü canım daha da yükselmedi takip ettim hep 1 haftadır da ediyorum perşembe gidicem doktor ne der bakalım ama 1 hafta içinde sadece 1 sefer çıktı 14/8
Melikezturk NurDemir düştü canım daha da yükselmedi takip ettim hep 1 haftadır da ediyorum perşembe gidicem doktor ne der bakalım ama 1 hafta içinde sadece 1 sefer çıktı 14/8