ilaydarabiaoz Mlikecn canım bişe yemedim mi biraz durgun sancinda minik minik seni çok az rahatsız eden cinstten çıkmış ama kötü değil
Mlikecn Bebekayik bugun 32 hafta oldum. bebek içeride toplanıyor baya tek tarafta şişiyor o sancı oluyorsa hissettim evet
Bebekayik Mlikecn evet o sancı oluyo o şekilde 5 dk aralıklı düzenli olduğunda doğum sancısı oluyor o haftalarda çok normal bebek doğuma hazırlanıyo
Anneccikk_03 semihasuat en aşağıdaki çizgiler varya, doğum sancın olduğundan onlar baya yukarda 40-60-80 e kadar yükseliyor ve dalgalı şekilde oluyor. Bak burdaki sadece 20′ lerde yani yani doğum sancısı deil
Miross0114 semihasuat canım üstteki bebeğin kalp atısıdır genelde 145-150 cıkar üstteki kalp atısı yanlış biliyorda olabilirim tabiki ama iki çocuk doğurdum böyle öğrendim alttaki küçük olanlar sancın genelde aç oldugunda böyle 20 ye kadar çıkar diye biliyorum minik minik ama doğum sancısı olduğun da 60-70 görmeyle başlar yani o minikler yukarı cok cıkar
Babynurse12 Arkadaşım sancın 1 tane çıkmış o da 60 civarında, 30un altına sancı diyemeyiz. Bebeğin kalp atışları da gayet güzel ve hareketli açlık durumunda veya endişelencek durumda bu kadar güzel görünmez zaten. Kafana takacağın birşey yok Allahın izniyle 😊🫶🏻