Tuba_sinan Kızlar dün doktora gittim ama bebişimin kilosu bana az geldi sizde durumlar nasıl. Doktor 411 gram yanılma payı var dedi . 411 gram daha zayıfta olabilir daha kiloluda . Bebeğiniz kilo alsın diye yediğiniz şeyleri bana yazarmısınız?
snowglobe Tuba_sinan bi kızım 2400 diğeri 2600 doğdu. İkisi de iyi sağlıklı doğdu. Kilolu olmasını neden istiyorsunuz ki. Kaşar muz bunlar iyi geliyor diye biliyorum
Rabiamina Tuba_sinan benim bebeğim de biraz zayıf. Doktor bana istediğin kadar ye bebek gerekli olanı alıyor sadece dedi. Yani senin yiyip yememenle alakalı değil. Herkes de 4 5 kilo çocuk doğuracak diye bir kural yok diye de ekledi. Senin çocuğun da doğsun 3 kilo yani yeter ki sağlıklı olsun en önemlisi bu
58Vildan Bu bebelerden beklediğiniz performans ne? Gayet iyi kilosu maşallah :) anne yemekleri yiyin kilosunu değil sağlığını düşünün ☺️ ekstra kefir hem probiyotik hemde kilo almanıza fayda sağlar
Satisati Oğlum 40. Haftada 2940 gram doğdu asıl mesele doğduktan sonraki kilo alımı hem kilolu olsa nasıl doğuracak siniz illa kilolu olacak diye birşey yok ki doğduktan sonra güzel beslenme ile kilo alır
Tuba_sinan Sanırım gebeliğim boyunca fazla bişey yiyemedim 12 kilo verdim. Sanırım bu yüzden kendimi biraz suçlu hissediyorum.