DidemB melegim01_ muhtemelen gynoo ferro sanol kusturuyor. Bana da çok ağır geliyordu. Ben ilk hamileliğimden bu yana doktorlar bana bunu yazdığında değiştirmelerini rica ediyorum. Gyneferon depo kullanıyorum.
melegim01_ DidemB cnm 6 30 aldım gyno su saate kdr hıcbır bulantı kusma yasamadım sanırım omega yaptı yarında omega ıcecem bakalım sorun hangisinde yada gynoo dan 2 saat sonra omega aldım agır geldı galıba
melegim01_ umutluanneadayi haftaya gidiyorum cnm aldım randevuyu ınsallah detaylı ocın de randevu bulunur hemen bu arada 2.30 saat oldu kusma bulantı olmadı gynoo ıcelı
umutluanneadayi melegim01_ bence gyno değil omga3 benide bugün küstürdü dün başladım dün bişry olmadı bugün içtim mide bulantım başladı hamileliğimin başından beri hiç kusmadım
melegim01_ biranne_birbebek bende gynoo denedim 6.30 aldım cnm hala bulantı kusma yasamadım sanırım omega yapıyor omegayı gece ıcecem artık
melegim01_ umutluanneadayi onaylandı gyno degılmıs sabah yine aldım bırsey olmadı kuzum gece omega alacam
Mervedezz melegim01_ ben omegadan sonra kusmaya başlamıştım. O yğzden bana gece yatmadan önce almamı demişti. Sonrasında kusmadım
melegim01_ Mervedezz bendede omega cunku dun ve bugün gyno ıctım bırsey olmadı cnm gece omega ıcecem bende doktor da aynısını söyledi
Mervedezz melegim01_ bir de omegayı sabah tüketmek zaten sakıncalıymış sabah daha çok socak şeyler tüketiyoruz ya omega içtiğinde midede sıcak bir şey olmaması lazımmış direkt bağısak da çözünüyormuş . Diğer türlü gece içersen kanına daha hızlı ulaşır dedi
melegim01_ Mervedezz bugun gece omega ıcecem cnm cunku dun aksam gynoo aldım bırsey olmadı bugun sabah aldım yine olmadı omega yaptı tahmin ettıgım gibi
melegim01_ umutluanneadayi aynen cnm cunku sabahta gynoo ıctım hala bırsey olmadı gece omega ıcecem onu denıcem
melegim01_ Hasret72 cnm bende gyno kullandım ama omega da ikisinden hangisi bulandırdı anlamaya calıstom gun aksam ve bu sabah gyno ıctım hucbırsey olmadı omega dun ıctım 10 dakıka sonra kustum bu gece omega denıcem
melegim01_ Merveeildeniz yok cnm gynoo degıl dünde bugünde kullandım bırsey olmadı. omega yaptı. evet cnm kapsül kullanıyorum